2777
2789
عنوان

یکی تاپیک بزنه گربم گوز میده

156 بازدید | 12 پست

بزارمش داخل خونه یا بیرون

پر بازدید میشه 

چی میگین مگه 🙃 اینهمه

حالا ما تاپیک بزنیم تو اتشفشان داره میافته شوهرم

ننه مادربزرگش وسط گسل با نوه عمه شوهر مرحومش رل زده و باهم دارن رو فیزیک کوانتوم کار می‌کنند و به یه اکتشافی رسیدن میخام بهتون بگم هیچکی. نمیاد

مردم یا شانس دارن یا روابط عمومیشون خوبه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاپ طلا میدن مگه پر بازدید شه عسیسسسسم

نه خب واسم سواله چی میگن تو یه سری تاپیکای ساده که جوابش یه کلمس

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
چرت و پرت

چه جوری کش میاد

شانس،،، من سر ی تاپیکی خودمو کشتم انقدر التماس کردم بیاین کمکم کنین نظر بدین ۵ ساعت تایپ کردن دو ساعت نشستم اسکرین شات هامو ادیت کردم فکر کردی چند نفر اومدن تاپیکم؟دو نفر که اونم فکر کنم طرف دلش سوخت😂بعد اینقدر اعصابم خورد شد دادم نی نی یار تعطیل کرد،،

کلا نمیدونم چرا به تاپیکای صدا دار و بودار علاقه دارن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
کلا نمیدونم چرا به تاپیکای صدا دار و بودار علاقه دارن

😂😂