2777
2789
عنوان

آموزش نقاشی به کودک و نوجوان

21 بازدید | 2 پست

با سلام 

امیدوارم حال همگی خوب باشه 

من یه معلم نقاشیم که کارم تدریس نقاشی به کودک و نوجوانه . تو کلاسامون تکنیکای مختلفی مثل سیاه قلم،پاستل گچی و مداد رنگی کار می کنیم . و تمام سعیمون رو میکنیم که این کلاس فقط برای یادگیری نقاشی نباشه،بلکه جایی باشه که درک و خلاقیت بچه ها هم بیشتر بشه و بهشون خوش بگذره . چون تا اخر عمر برای یادگیری نقاشی وقت هست اما نقطه اوج  خلاقیت بچه ها و بهترین زمان شکوفاییش توی این سنینه . برای همین ،معمولا کلاس رو با بازی ،داستان و ... پیش میبریم تا بچه ها علاوه بر لذت و مهارتی که میبرند و یاد میگیرند ،مفاهیمی هر چند سطحی از هنر رو هم درک کنن . 

اگر بنظرتون جالب بود یا مایل به دونستن اطلاعات بیشتری بودید لطفا در واتساپ پیام بدید .ممنون:">

۰۹۱۲۰۴۸۳۴۰۴

سلام ، کلاساتون کجا برگزار میشه ؟ 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید