هماتوم داشتم دور تا دور جنین خون بود دکتر فکر کرد رشد متوقف شد قرص متیل ارگونوین داد ولی بچه م رشد داشت بعد افتادم رو خون ریزی و بعد بستری شدم سقط شد دوقلو بودن بچه هام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه ربطی داره همونجور که دفعه اول باردار شدی بازم میشی انشالله منم شدم خداروشکر
من دوقلو باردار بودم دکتر نفهمید گفت یکی هست هماتوم داشتم دور تا دورش خون بود گفت رشدش متوقف شد قرص متیل ارگونوین داد یک هفته بعد رفتم بچه هام تشکیل شده بودن ولی بعدش افتادم رو خون ریزی رفتم بستری شدم سقط شد الان همش میترسم نکن باردار نشم دیگه البته هنوز یک ماه نشده که سقط کردم تو رو خدا شما که بارداری برام دعا کن دوباره باردار بشم بتونم مامان بشم
ولی این ترسه باهام هست هنوز یک ماه نشده سقط کردم ولی خب میترسم برام دعا کن که مامان بشم و این بار دی ...
انشاالله حامله میشی، نگران نباش. بعد سقط آدم خیلی فکر وخیال میکنه ولی تموم میشه. من یک بار سقط کردم، دفعه بعد پسرم رو باردار شدم، که الان پنج سالشه. بعد یک بار دیگه سقط کردم و الان باز حاملهام