2777
2789
عنوان

مادرشوهرم عمل کرده بایدبرم دیدنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 67 پست
نرو ،خودت سبک نکن مقصرشوهرت بوده اوناباید به پات میافتن بخاطرنوه وپسرشون بمونی ،زندگی بکنی نه خودشون ...

هه خواهر چی میگی قبل اینکه ماشینو توقیف کنم طرفدار پسرشون بودن و منو مقصر و کلی حرف بارم کردن وبعد اینکه ماشین و توقیف کردم بدتر شدن

و الان بهونشون همش ماشینه هرچند اگ ادم بودن ماشین و هم توقیف نمیکردم ولی چون اونا هم اذیت کردن و منم بهم فشار اومده بود مجبور شدم اینکارو کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بهت بی اعتنایی کنن چه حسی پیدا می‌کنی. منم به یه نحوی شبیه این ماجرا پیش اومدن بدترین توهین ها ر ...

بی اعتنایی کردنشونو میدونم قرار نیست بااغوش باز ازم پذیرایی کنن ولی من زود رنجم میترسم حرفی بشنوم بدتر بشه یا رفتنم باعث بشه باز یه جنگ و دعوایی پیش بیاد

هه خواهر چی میگی قبل اینکه ماشینو توقیف کنم طرفدار پسرشون بودن و منو مقصر و کلی حرف بارم کردن وبعد ا ...

ادمهای خدانشناس همیشه وجودداره 

وگرنه خودت الان بخاطر بچه فرصت دادی وگرنه خیانت نمی بخشیدی  

بعداونها غصه بچه رونخورن بی مادرمیشه غصه ماشین بخورن 

محلشون نده  ،چه آدمهای بی انصافی 

ماشین اگه حتی توبرمیداشتی بدهی شوهرت به برادرش حساب میشد وشوهرت مجبوربوده پولشو جورکنه قسطی یاهرجوری 

کلا ازبین نمی رفت  

حالاهم پس دادی همین لطف بسته براشونه 

ادمهای خدانشناس همیشه وجودداره وگرنه خودت الان بخاطر بچه فرصت دادی وگرنه خیانت نمی بخشیدی بعداونها ...

تنها کسی که حرف دلمو زد شما بودین منم حرفم همیشه این بوده میگم غصه زندگی پسرشون واینکه نوه اشون یتیم بشه و نخوردن

غصه ماشین و خوردن و کلی حرف بارم کردن