2777
2789

خلاصه بگم عاشق شدم ملاکم پول نبود و چیزی هم کم نگذاشتم قبل از عقد خیانت دیدم و قانع شدم و الان هم بعد از عقد خیانت دیدم اما قانع نشدم

حالم خیلی بده ای کاش یکی بیاد حرف بزنیم دلم خیلی پره 

به معنای واقعی حماقت چیه خر بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ دو تا خانواده بزرگ ترها جمع میکنی دو طرف بدون رو در بایستی بدون خجالت خیلی رک و عاقلانه چون تو گناهی نکردی قشنگ همه چیز میگی جلو خودش محکم....اینم میگی آقا این آخرین بار دفعه سومی وجود نداره ...بذار بدونه ترسی نداری بذار بدونه همه روش کراش دارن رو این موضوع هواسش جمع کنه ...هر چیزی جز این خودت زندگی ت نابود کردی

گوه خورده براچی خیانت کرده اینقدر به خودت برس نزار نزدیکت شه یه مدت تا چشش دراد

نمیدونم چرا خیانت کرده بهم من هیچی کم نذاشتم 😭😭😭😭میدونست من عاشقشم دو ماه پیش دیر اومد خونه و یه پیام اومد براش که رسیدی ساعت ۵ صبح ، و بازرسی سیو شده بود 

بعدش پرسیدم گفتم ۵ صبحه و پیام داده رسیدی این کیه و چی میگه ؟؟؟

گفتش این همکارمه و چون گوشیم خاموش بوده پیامش الان اومده 

و منم قانع شدم اما شمارشو برداشتم و عکس یه دختره بود که از اینترنت عکسش برداشته شده بود توی تلگرام 

و چنده ماه قبل هم عکس یه دختر لاغر رو دیده بودم توی گوشیش پرسیدم این کیه ؟؟؟

گفتش نمیدونم از تلگرام این عکس باز شده و بازم قانع شدم

۴ روز پیش همون عکسه که از تلگرام براش فرستاده شده بود رو داخل صفحه چت تلگرام دیده بودم که داخل گالری اسکیرین شات گرفته شده بود و همون عکس دختره که اینترنت گذاشته بود پروفایلش بود و عکس تلگرامیه هم بک گراند بود و دار و ندارم سیو شده بود

چون دوستش دارم و باورم نمیشه و دیگه ذهنم رو هم نمیتونم قانع کنم

به مرگم دارم فکر میکنم من واسش گوشی خریدم تولد گرفتم کادو به مناسبت های مختلف دادم 

و حتی حلقه های ازدواجمون هم چون پول نداشت و عاشقش بودم دو تا حلقه ساده خودم گرفتم واسش خودکشی کردم توی روی خانواده ام وایستادم و از چشم همه افتادم

خودت خواستی 

دونسته افتادب ته چاه

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊