2777
2789
عنوان

کاش میشد طرز فکر بابامو آتیش بزنم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم آرزویش اینه بره خوابگاه شهر بزرگ همه جام اجازه داره بره، هر وقت بخواد می‌ره بیرون با دوستاش ...

خوشبحال دخترتون حداقل اون ازادی داره شاید میخواد بره که مستقل بشه

من همون ازادی هم ندارم

وقتی تو سن کم بچه دار میشی بچتم برات حساب باز نمی کنه 😁😂😂 حس می کنم بابات حسابی خوش تیپه

😅خیلی خوش قیافه هست

ینی تا الان هیچ چهره ای مثل چهره بابام به دلم ننشسته

ابجیمم شکل اونه من به اون نرفتم🤣

من۳۳سالمه پسرم۱۷ولی منم گاهی گیرمیدم بهش خب نگران ایندتونیم

درسته همه اینا 

مثلا من هیچوقت با اینکه مامانم گوشیمو موقع مدرسه جمع کنه مشکلی ندارم یا اینکه نزاره تنها از صبح تا شب برم بیرون...

ولی اینکه بخوان به حجابم گیر بدن واقعا برام قابل تحمل نیست با اینکه لباس مناسب میپوشم  

خیلی عجیبه مرد به این جوونی تا این حد از دنیا عقب افتاده و متحجرانه فکر میکنه... الان دیگه پیرمردا هم کلی به روز شدن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
درسته همه اینا مثلا من هیچوقت با اینکه مامانم گوشیمو موقع مدرسه جمع کنه مشکلی ندارم یا اینکه نزاره ت ...

درسته حجاب خدایی گیردادن نداره من دخترم ۱۱سالشه۷۰سالشم بشه کارش ندارم ازنظرلباس فقط چون دخترباب میلش نپوشه افسرده وبی اعتمادبنفس میشه

درسته همه اینا مثلا من هیچوقت با اینکه مامانم گوشیمو موقع مدرسه جمع کنه مشکلی ندارم یا اینکه نزاره ت ...

اینو بذار پای اینکه نگرانه! 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
خوشبحال دخترتون حداقل اون ازادی داره شاید میخواد بره که مستقل بشهمن همون ازادی هم ندارم

عزیزم به پدرومادرت اطمینان بده که نگران نباشن

من از خدامه دخترم تنها بیاد و بره مثلا مدرسه تنها بره یا تو عروسی لباس خوشگل و باز بپوشه میگه زشته مناسب نیست! برعکس شده هیچکی راضی نیست از موقعیتش 

2810