وای خدایا حقیقته 💔 نی نی منم دو ماه و نیمشه دائما خونم . خونه مامانم هم ک برم نمی تونم برم بیرون . من قبلاً همیشه بازار و کتابخونه و کلاس بودم الان همش خونه م . حتی وقت نمی کنم کارای خونه رو بکنم دارم افسردگی میگیرم واقعا 🥲
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
باز شما بچه دارین دلتون گرفته اما منکه مجردم بچه ایی هم ندارم دلم میگیره فصل پاییز
پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
من الان دو روزه بکوب بیدارم پسرم تب کرده دوروزه پیش دبستانی هم نمیره تازه امروز جشن داشتن پول داده بودیمم،همه دوستاش رقصو شادی کرده بودن کلی کیک خوراکی پسره منم یکسر تب داره خودمم که نابور شدم از بیخوابی
من الان دو روزه بکوب بیدارم پسرم تب کرده دوروزه پیش دبستانی هم نمیره تازه امروز جشن داشتن پول داده ب ...
براش برگ ریحون بده بخوره
و گلاب هم به کف پاهاش و پیشونیش بکش و یکمم بده بخوره
پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
شما بچه من دخترم خوبه اما امسال از مهر تا الان دوبار سرما خوردم بدنم خیلی ضعیف شده اصلا هم نمیدونم از کجا میگیرم چند شب پیش یه انار خوردم بینیم کیپ شد هنوز خوب نشدم