2777
2789

خیلی سخته تحمل مریضی بچه ها و ...

بعد باید بشینیم تو خونه تا اینا جایی نرن خوب بشن به کسی ام مریضی انتقال ندن

اونقدر دلم گرفته حد نداره 

همیشه هر هفته خونه مادرم و مادرشوهرم میرفتم 

بچه ها یه هوایی عوض میکردن 

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

وای خدایا حقیقته 💔 نی نی منم دو ماه و نیمشه دائما خونم . خونه مامانم هم ک برم نمی تونم برم بیرون . من قبلاً همیشه بازار و کتابخونه و کلاس بودم الان همش خونه م . حتی وقت نمی کنم کارای خونه رو بکنم دارم افسردگی میگیرم واقعا 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز شما بچه دارین دلتون گرفته اما منکه مجردم بچه ایی هم ندارم دلم میگیره فصل پاییز

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

من الان دو روزه بکوب بیدارم پسرم تب کرده دوروزه پیش دبستانی هم نمیره تازه امروز جشن داشتن پول داده بودیمم،همه دوستاش رقصو شادی کرده بودن کلی کیک خوراکی پسره منم یکسر تب داره خودمم که نابور شدم از بیخوابی

برام صلوات میفرستین
من الان دو روزه بکوب بیدارم پسرم تب کرده دوروزه پیش دبستانی هم نمیره تازه امروز جشن داشتن پول داده ب ...

یا طفل 6 ماهه کربلاَ😞

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

شما بچه کوچیک داری من خودم ۲ ماه دیگه ۳۹ سالم تموم میشه کافیه شهریور از نیمه رد بشه مریضم تا بعد عید

پسرم ۱۳ سالشه همین که پاش میرسه مدرسه مریصی رو میاره خونه تا بعد تموم شدن مدارس

من الان دو روزه بکوب بیدارم پسرم تب کرده دوروزه پیش دبستانی هم نمیره تازه امروز جشن داشتن پول داده ب ...

براش برگ ریحون بده بخوره 

و گلاب هم به کف پاهاش و پیشونیش بکش  و یکمم بده بخوره

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
لب به سبزی نمیزنه

گلاب و بادرنجبویه بکش کف پاهاش و پیشونیش