2777
2789

پشت ادم حرف در میارن اگه زیاد بخوری؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

اخه چن دفعه ای دیدم راجع به زیاد غذا خوردن بقیه حرف میزنن بین خودشون

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مال من که همون لحظه ی تیکه کلفت بارت میکنن چون بدبخت ناخن خشکن

یعنی  میگن زیاد خوزذی؟

والله ادم با این قوم شوهر نمیدونه چی کنه

خانواده شوهر من حتی به خیار پوست گرفتن منم گیر میدادن.دیگه غذا خوردن که چیزی نیست.منو روانی کردن کار ...

🙆🏾‍♀️

نمیدونم والا من به اندازه خودم میخورم ولی کلا مادرشوهرم دوست داره من با باد هوا زنده باشم   خونه خودمم چیزی بخورم اذیت میشه مثلا بفهمه من میوه دوست دارم همش میگه میوه ضرر داره نخوریا یا من کم خونی شدید دارم بارها به شوهرم گفته جیگر نخریا ضررداره   یه بارم نمی‌دونم چرا به شدت ضعف داشتم شام جایی دعوت بودیم یه پرس غذام کامل خوردم مادرشوهرم هی منو نگاه میکرد می‌گفت من یه پرسم نتونستم کامل بخورم هر یه لقمه که می‌بردم سمت دهنم این نگام میکردم برگشتنیم چون شوهرم میدونست چندروز ضعف دارم حالم خوب نیست شیرموز و آب طالبی خرید برام مادر شوهرم هی نگاه میکرد به خوردنم جوری که معذب شده بودم   

اره باید کم خورد من همیشه کم میخورم میگم رژیم دارم ولی اون یکی جاریم البته راستم میگن وقتی میره خونه خودش پشت سرش میگن واییی چقدر میخوره بدبخت علی پسرم باید همش کار کنه چیزی بخره این بخوره بعد یک روز پدر شوهرم باهاش رفته بود شهرستان میگفت فلانی تا اینجا یه کارتون بیسکویت خورده همش میخورده 

نمیدونم والا من به اندازه خودم میخورم ولی کلا مادرشوهرم دوست داره من با باد هوا زنده باشم خونه خود ...

یا  خود خدا🤔😑😑😑😕😪😪😶😶😶

من و محو کردی تو افق 

خیرم به دیوار

چرا اینطورن؟؟؟

اره باید کم خورد من همیشه کم میخورم میگم رژیم دارم ولی اون یکی جاریم البته راستم میگن وقتی میره خونه ...

خب بدبخت خبر نداره پشتش حرف در میارن

من مثلا تازه فهمیدم جریان چیه😶

دیدم  یکم زیادتر میخورم به هم نگاه میکنن

یا خود خدا🤔😑😑😑😕😪😪😶😶😶من و محو کردی تو افق خیرم به دیوارچرا اینطورن؟؟؟

به خدا عجیبن اصلا یعنی جوری بیان خونم همه چی قایم میکنم نه اینکه نیارما براشون میارم ولی انقدی میارم که فکر نکنن تو خونه فقط میخورم یا برم خرید ازونجا برم خونه مادر شوهرم همه چی می‌ذارم تو ماشین نمی‌برم بالا که نبینن شاید باورت نشه ما حتی قهوه خوردنم ازشون قایم میکنیم چون یه بار دیدم قهوه می‌خریم تا چند وقت میگفتن قهوه ضرر داره و فلانه  یا اوایل مادرشوهر منو میکشید کنار می‌گفت هرروز برنج نپز منو ببین هفته ای یه بار میپزم تازه خودمم نمی‌خورم فقط واسه شوهرم میپزم

به خدا عجیبن اصلا یعنی جوری بیان خونم همه چی قایم میکنم نه اینکه نیارما براشون میارم ولی انقدی میارم ...

از  مادرشوهرت کلا فرار کن

ببین من و هم فهمیدن نبات دوس دارم

تا مدت ها میگفتن چای نبات ضرر داره😂😂😂

ولی من خنگم ب خدا یادم میره بعضی وقتا جلوشون  اطلاعات میدم😶

2810