2777
2789
میخوام چند روز امتحان کنم شلوار تنها بپوشونم شاید شلوارش خیس شد بدش اومد گفت

میتونید امتحان کنید ان شاءالله که موفق بشید. ولی اگه نشدید بدونید مشکل از بچه نبوده. شما یه امتحانی کردید و نشده. احساس شکست نداشته باشید. امیدوارم برای هر دوتون خوب و راحت پیش بره.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا کسی دیدید 20سالش باشه هنوز پوشک کنه خودش؟بچها هم تا3سالگی یا3ونیم سالگی راحت جیبشون میگن

یکی میگفت یه نفری بچش همینجوری تنبل شده و پنج سالش بوده وقتی دستشویی داشته میگفته پوشک کن تاجیش کنم نمیرفته سرویس

من هر کاری خیر و ثوابی را به نیابت از سردار عزیزم ❤️حاج قاسم❤️انجام میدم .                     یک صلوات هدیه به روح پاکش
ببین کامل بگیری هم باز خیلی احتمال اینکه فرشات نجس بشه هست. یعنی حتما پیش میاد. اصلا فکرنکن دیگه تمو ...

🥺🥺

من هر کاری خیر و ثوابی را به نیابت از سردار عزیزم ❤️حاج قاسم❤️انجام میدم .                     یک صلوات هدیه به روح پاکش
حالا من داره دندون در میاره پوستم کندس مریض شدم دیروز رفتم سرم و آمپول زدمیه بچه مدرسه ای دارم همسرم ...

من همیشه نق نقوئه چه دندون چه غیر دندون

ولی به نظرم شما الان خودت از لحاظ روحی خسته ای اصلا زمان مناسبی واسه شروع نیست. خودتون اذیت میشید. چ ...

واقع خستم 

شوهرمم حساسه میگه نباید اصن روفرشا جیش کنه و گرنه من میدونم و تو

فشار اونم منو خسته تر می‌کنه

یکی میگفت یه نفری بچش همینجوری تنبل شده و پنج سالش بوده وقتی دستشویی داشته میگفته پوشک کن تاجیش کنم ...

یه نفر گفته که یه نفر میگفته.... این خبر هزارتا لایه پنهان داره که خود اون مادر شاید سانسور کنه و نگه چه برسه با چندتا واسطه خبر برسه. 

یه بنده خدایی میگفت بچه م از سه سالگی خودش پی پی شو میشوره. یه جا مهمونی بودیم دیدم یه چیز قهوه ای افتاده رو زمین. پی پی خشک شده بود که حتما به بدن یا ش‌ورت بچه چسبیده بوده و افتاده. حالا اون مادر شاید هرجا بگه بچه م از سه سالگی خودشو میشوره و ده تا مادر عذاب وجدان بگیرن.(هرچند اون مادر اینجوری آزاردهنده نیست و سرزنش نمیکنه ولی گفتم بدونید ما کامل در جریان تجربه ادم ها قرار نمیگیریم)

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
به خاطر خواست خودت بجه اذیت نکن، اگربدونی چه آسیب روحی وروانی میزنی این کارنمیکردی

نمیدونم کف میگم یا نه ولی واقعا از هر چی بچه زده شدم بدم میاد 

میتونید امتحان کنید ان شاءالله که موفق بشید. ولی اگه نشدید بدونید مشکل از بچه نبوده. شما یه امتحانی ...

ممنون گلم

آبجی من از بچگی تا الان ک ۱۱ سالشه همینه

من موندم کسی که گفت بچه شیرینی زندگیه بر چه اساسی این حرفو گفت خیلی دوست دارم بدون دقیقا شیرینی بچه کجاس

یه نفر گفته که یه نفر میگفته.... این خبر هزارتا لایه پنهان داره که خود اون مادر شاید سانسور کنه و نگ ...

چی بگم  ادم گیج میشه 

دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط

واقع خستم شوهرمم حساسه میگه نباید اصن روفرشا جیش کنه و گرنه من میدونم و توفشار اونم منو خسته تر می‌ک ...

خیالشونو راحت کن که فرشا قطع نجس‌ میشن. چه تو خواب چه تو بیداری پیش میاد برای بچه. نهایتا شلنگ بلند بگیرید هرجا نجس شد اب بکشید. من خودم دوس نداشتم خونه نجس باشه هرجا نجس میشد همون دقیقه آب میکشیدم. 

من موندم کسی که گفت بچه شیرینی زندگیه بر چه اساسی این حرفو گفت خیلی دوست دارم بدون دقیقا شیرینی بچه ...

به قول دوستم بچه شکلاته. هر روزم که بزرگ میشن درصد تلخیشون میره بالاتر  

خیالشونو راحت کن که فرشا قطع نجس‌ میشن. چه تو خواب چه تو بیداری پیش میاد برای بچه. نهایتا شلنگ بلند ...

کاش این حرفا حالیش بود 

2810