2777
2789
به نظرم زوده. بذار بعداز عید دو نیم سال بشه بعد شروع کن. طفلی الان کوچولوئه. اگه همکاری نکنه دعواش م ...

من میخوام قبل عید تموم شه که یهو همه چیزو بشورم برای عیدمادر شوهرم از سه ماه پیش همش میگه بگیر بگیر خیلی رو مخمه

من هر کاری خیر و ثوابی را به نیابت از سردار عزیزم ❤️حاج قاسم❤️انجام میدم .                     یک صلوات هدیه به روح پاکش
چند وقت طول کشید

حدود یه سال

هم من بی تجربه بودم هم دخترم بازیگوش و لجباز 

و حدود دو سه ماهی هم دوباره پوشک کردم تو یه سال

البته بچه با بچه فرق داره 

درسته که خیلی اذیت شدم ولی رسالت مادر بودن به همین صبر و تحول و شکیبایی هست

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برچسب هم خریدم سه چهار باری جیش کرد و چسبوند دیگه براش عادی شد توجهی نشون نمیده

من برا دخترم ازین صابون ورقه ای ها گرفته بودم اسمش یادم نیست شکل گل بود یه ورقه نازک برا هر بار بهش میدادم دستش رو میشست

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
اره بخدا زندگیم ب گوه کشید یبار زدمش همون یبار دیگه هيچوقت نزدمش واقعا اونا درکی ندارن کوچولوئن الان ...

واقعا بچه داری اعصاب فولادین میخواد 

منکه با لجبازیاش از هرچی بچه متنفر شدم

من هر کاری خیر و ثوابی را به نیابت از سردار عزیزم ❤️حاج قاسم❤️انجام میدم .                     یک صلوات هدیه به روح پاکش
من اقدام نکردم گلم خودش یازده رپز پیش اومد گفت جیش دارم پوشکمو باز کن باز کردم جیش کرد

اونم براش مثه بازی بوده شما جدی گرفتی. میخواسته لگن رو امتحان کنه. راستی اینم هست. اگه حدود سه سال شروع کنی دیگه لازم‌نیست رو لگن بشینه راحت رو سنگ دستشویی میشینه. یه سال دیگه دردسر از لگن‌ گرفتن نداری.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
اون یبار گفته خوشش اومده ولی بعدش ک نگفته بیخیالش شو تا باز خودش بیاد

میترسم تنبل شه وبخواد همیشه کارشو تو پوشک کنه

من میخوام قبل عید تموم شه که یهو همه چیزو بشورم برای عیدمادر شوهرم از سه ماه پیش همش میگه بگیر بگیر ...

درکتون میکنم. ولی خواهرانه اینو بهتون میگم. اگه ادامه دادید مواظب باشید به خاطر حرف مادرشوهر و عجله خودتون بچه دوساله رو سرزنش نکنید. به زور یه کار جسمی یادش بدید و خدایی نکرده آسیب روحی بهش بزنید. ان شاءالله بهدخیر و راحتی براتون بگذره

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
من اقدام نکردم گلم خودش یازده رپز پیش اومد گفت جیش دارم پوشکمو باز کن باز کردم جیش کرد

حالا یبار گفته من جیش دارم، الان ولش کن، 

این فصل هم ازپوشک نمیگیرن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من میخوام قبل عید تموم شه که یهو همه چیزو بشورم برای عیدمادر شوهرم از سه ماه پیش همش میگه بگیر بگیر ...

اووووو

حالا مگه بعدعیدبگیرید چی میشه؟.مگه مسابقه است

الان زمستان ، هوا سرده، بچه مریض میشه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
2810