2777
2789

سلام حدود یکماهه دخترم و از شیر گرفتم 

واز حدود سه ماه قبل براش کلیپ اموزشی برای سرویس رفتن و جیش کردن دانلود کردم که آمادگی ذهنی ایجاد کنم براش

از یک ماه قبل همزمان با تولد دوسالگیش یه لگن گرفتم و گذاشتم در سرویس ومیگفتم این صندلی جیش و میتونی رو این جیش کنی تا باهاش اشنا بشه

وخودمم هر موقع میرفتم سرویس بهش میگفتم من دارم میرم جیش کنم اینجا خونه جیشاس و فلان 

همه این کارا رو برای آمادگی ذهنیش انجام دادم

ولی تصمیم داشتم دوماه بعد از شیر گرفتن از پوشک گرفتن و شروع کنم 

تا اینکه حدودیازده روز قبل خودش اومد گفت جیش دارم پوشکشو باز کردم رفت نشست رو صندلیش و جیش کرد تا وند روز قشنگ همکاری میکرد و جیش شو میگفت 

رفتم براش ش*و*رت اموزشی و پوشک ش*ورتی گرفتم و گفتم تو دیگه بزرگ شدی باید مثل ما ش*ورت بپوشی پوشک برای نی نی هاست

اما روز به روز بدتر شد تا خودش نخواد سرویس به هیچ عنوان نمیاد

نمیزاره بعد جیش بشورمش

و بعدشم میاد بیرون نمیزاره ش*ورت و شلوار پاش کنم امروزم که رفت پوشک اورد که باید منو پوشک کنی و کارشو تو پوشک می‌کنه حس میکنم یا از سرویس زده شده یا داره لجبازی میکنع یا تنبلیش میاد چون قشنگ الان می‌تونه خودشو کنترل کنه و اگاهانه تو پوشکش جیش میکنه

چیکار کنم دیگه کم آوردم و نا امید شدم

من هر کاری خیر و ثوابی را به نیابت از سردار عزیزم ❤️حاج قاسم❤️انجام میدم .                     یک صلوات هدیه به روح پاکش

من کامل نخوندم ولی میدونم اگر تو این پروسه مشکلی هست باید دو سه ماه عقب بندازی 

بهترین سن واسه دخترا هم دو سال و نیم و واسه پسرا سه سال هست

عجله نکن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

جایزه  چی؟

من برای دخترم برچسب خریدم .گذاشتم توی دستشویی .هر بار می‌رفت دستشویی یه برچسب میدادم میزد به دیوار و برایش قصه اون برچسب رو میگفتم.به‌عشق اون قصه ها می‌رفت دست‌شویی 

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کامل نخوندم ولی میدونم اگر تو این پروسه مشکلی هست باید دو سه ماه عقب بندازی بهترین سن واسه دخترا ...

اخه میگن شروع کردی باید تا تهش بری 

نباید یه بار امتحان کنی ببینی بلد نیس باز دوباره پوشک کنی 

من هر کاری خیر و ثوابی را به نیابت از سردار عزیزم ❤️حاج قاسم❤️انجام میدم .                     یک صلوات هدیه به روح پاکش
جایزه چی؟من برای دخترم برچسب خریدم .گذاشتم توی دستشویی .هر بار می‌رفت دستشویی یه برچسب میدادم میزد ...

برچسب هم خریدم 

سه چهار باری جیش کرد و چسبوند دیگه براش عادی شد توجهی نشون نمیده

اخه میگن شروع کردی باید تا تهش بری نباید یه بار امتحان کنی ببینی بلد نیس باز دوباره پوشک کنی

نه اصلا اینطور نیست

بچه شما الان آمادگی نداره

بعدش هم سه تا جدایی هست اول شیر بعد پوشک بعد جای خواب

بین اینا باید سه ماه فاصله باشه چون به روان بچه فشار میاد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
نه اصلا اینطور نیستبچه شما الان آمادگی ندارهبعدش هم سه تا جدایی هست اول شیر بعد پوشک بعد جای خواببین ...

الان قشنک کنترل مثانشو داره حس میکنم تنبلیش میاد و لج میکنه

پوشک کن ولی بگو هروقت جیش داشتی بگو احساس میکنم با شو.‌‌رت و ...امدزشی مشکل داره

اره اول که به هیچ وجه نمیزاشت پاش بکنم به زور اینکه ببنین من ش*ورت دارم خاله داره فلان یه کم قبول کرد

اخه میگن شروع کردی باید تا تهش بری نباید یه بار امتحان کنی ببینی بلد نیس باز دوباره پوشک کنی

الان سنش عالیه ول نکن دیگه طبیعیه دیگه یادشون میره یا خستشون میشه من دخترم ۱ونیم سالگی شروع کردم زبونش سنگین بود نشد ۲سالگی سفت و سخت شروع کردم با هر ترفندی تا نزدیکای۳سالگی اوکی شد پوشک گرفتن خیلی دردسره

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
2810