2777
2789
عنوان

میخوام برم عروسی لری کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 57 پست

اول اینکه نسبتت باهاشون چیه دوم اگه موهات جلوش کوتاهه یا چتریه  یا قید لباس محلیو بزن یا برو یه ارایشگاهیی که بلد باشن زلف (مدل موی لری با لباس محلی)بزنن بعدشم لر کدوم شهر بگو تا بیشتر بهت توزیح بدم چیکار کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
این مدل قدیمی شده موها زیر چونه خز شده عزیزم

والا هر چی لر دیدم. همچینن بیمارستان رفته بودم چند تا امدن سن دارم بودن گره زده بودن موهاشونا زیر چونه

اللهمالعجل الولیک الفرج
والا هر چی لر دیدم. همچینن بیمارستان رفته بودم چند تا امدن سن دارم بودن گره زده بودن موهاشونا زیر چو ...

کسی موهارو زیر گردن گره نمیزه اصلا وجودم نداشته که بخاد خز بشه یه کلاه میپوشم و میزننش سر اون کلاه

ما به این میگیم تجملاتی

فکر کنم اشتباه متوجه شدی گلل 

من از نظر طلا و شکل و نگار نمیگم ما خودمون همین مدل ها با کلی شکل و نگار و تجملات می‌پوشیم ولی فرم لباس به درد عروس میخوره و فرمش واسه عروس خوشگله 

وگرنه ساده هست از نظر نقش و نگار

اهاااا خوبه اطلاعاتم کامله فقط راجب ارایشگاه ببین من چون لر یاسوجم ارایشگاه های دهدشتو بلد نیستم 

ببین لباس رنگش سلیقه ایه ولی پولکیا خز شده خاستی کرایه کنی مخملی الان مده  و  میتونی یه لباس منجق دوزی شده ریز به رنگ مشکی پیدا کنی بنظرم مشکی خیلی باکلاسه دلگم بپوشی روش قشنگه این سالنای کرایه خودشون میدونن دلگ چیه. هر رنگی میپوشی سفید نبپوش کفش پاشنه بلند اگه دوسداری بپوش 

و از یکی از فامیلای لرت یا جایی که میخوای کرایه کنی زیر تمبونی بگیر دامنت پف تر باشه 

اگه سینه هات کوچیکه سوتین اسفنجی بزن بعدددد دیگ چی اگه موهات کم پشته میتونی از کمک زلف استفاده کنی 

ارایشتم هماهنگ با رنگ لباست انتخواب کن 

اگه مشکی لباس گرفتی میتونی سایه دودی با رژ قرمز 

اگه چشم ابروت مشکیه 

اگه بوری میتونی از سایه کم رنگ رنگای یکم ملایم و رژ بژ استفاده کنی 

2810