2777
2789

مبارکه عزیزم 

تم خونه هامون عین همه

منم همه چیم سفید طلایی هست

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم گفتی صادقانه نظر بدیم جسارت میکنم نظرمو میگم

گلدون خوبه ولی گل توش نداره اون گلای توش رو باید برداری و یه درخچه بزرگ و طبیعی توش بذاری رنگبندی خونت خیلی یکنواخته و دل رو میزنه بهتر بود از یه رنگ دبگم تو دکورت استفاده کنی فرش و مبلا دقیقا همرنگن این تو اصول دکوراسیون اشتباهه حداقل باید فرشت یه رنگ دیگه ای هم توش غالب بود و اینکه تابلوی بالای مبلت خیلی بالاست باید بیاد پایین تر استانداردش اینه که تو ارتفاع یک و نیم نصب بشه مبلات خیلی از هم دورن باید متراژ فرشت یکم کمتر میبود و مبلات نزدیک تر که دیگه کاریش نمیشه کرد در کل اگه این چنتا اصل رو بتونی رعایت کنی خونت پینترستی میشه

مبلات و رنگ دکوراسیون قشنگه عزیزم مبارکتون باشه 

گل و گلدون هم خوانی نداره توی این گلدونها دیدم گیاه سبز بزرگ میزارن که برگهای بزرگی دارن 

آینه رو بزار تو اتاق خواب یا کلوزت روم 

از پرده هم عکس میزاری از نزدیکتر  

تابلو در ارتفاع ۱۵۰ تا ۱۸۰ سانت از زمین باید نصب بشه بالا زدی 

عزیزم گفتی صادقانه نظر بدیم جسارت میکنم نظرمو میگمگلدون خوبه ولی گل توش نداره اون گلای توش رو باید ب ...

گلم آره درست میگی خونمون طراح دکوراسیون داشت ولی چون هنوز مبل راحتی نیمده باکس کتابخانه کامل نشده من الکی چیدم تا چند روز دیگه کامل میشه عکس میزارم ولی من حتما حتما درست میکنم چیزای که گفتی رو 😍