بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اول اینکه سه روز اول حموم نرو آب دردو بدتر میکنه. پیاده روی و تحرک زیاد نداشته باش، گر میجات بخور و کاچی با روغن حیوانی بخور. حوله گرم بزار زیرشکمت ، یه سونو هم بده ببین کیست یا عفونت نداری؟
اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان
آره عزیزم من خودم با شوید خشک درست میکنم اینم دستوری
دم نوش شوید : ✔️یکی از مهمترین نوشیدنی های لازم برای تمام دختران و خانمها به خصوص در ایام قاعدگی.
✅دو نیم لیوان يا دو استکان آب بریزید داخل قوری و بعد، دو تا قاشق مرباخوری سرخالی، شوید ِ خشک هم، اضافه کنید .... بزارید با حرارت ملایم به جوشیدن برسه ... انقدر بجوشه که دوتا لیوان آب بشه، یک لیوان... بعد، از روی شعله اجاق بردارید و صاف کنید و اجازه بدید، ولرم بشه...ولرم که شد و از داغی افتاد، یه قاشق مرباخوری يا غذا خوری (بسته به میل خودتون) عسل يا شکر سرخ ،بهش اضافه کنید و به صورت گرم میل کنید.
✅میزان مصرف : با توجه به نظر طبیب میتواند 2 ماه هر شب باشد ..ولی بعد از آن، فقط سه روز اول قاعدگی...دقت داشته باشید که مصرف دم نوش شوید فقط در ایام قاعدگی باشد....
اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان