2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
من   رابط كرج  را پيدا  كنم  شما را در جريان ميذارم  

ممنون عزیزم.آخه نتم داره تموم میشه گفتم زودتر بفهمم کجاست

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون بسپرم به تیپاکس میرسونه به کجا؟ دست مردم یا هلال احمر اونجا؟  راستش به هلال احمر امی ...

نه منم با گروه نی نی سایت میفرستم و رابط جمع آوری شرق تهرانم 

البته شاید سه سری برای من فقط لباس آورده باشند خانم های شرق پرچم بیارید بالا لباس کودک کمه 

شخصی گفت نایلون ضخیم و طناب هم جزو کمکها بفرستین 

اونجا مردم کمی از وسایلاشون را دارن در میارن چیدن کنارشون .از یکشنبه بارندگی میشه همین اندک وسایل هم که براشون مونده زیر بارون خراب میشه لااقل نایلون بکشن با طناب ببندن سالم بمونه

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

سلام به دوستان خیر خواه 

این پیام رو دوستم تو گروهمون ارسال کرد برای شما هم می ذارم:

توجه
توجه توجه📣📣📣📣

👇👇👇
دوستان عزیزم،،من ارتباطی که داشتم با خانمهای کرمانشاهی یه موضوعی رو گفتن که عنوان کردنش تو گروه خانمها واجبه ...خانمهای که اونجا هستن یا از ترس یا ضربه یا فشار روحی برخی دچار پریود و خونریزی شدن و نیاز شدید به پدهای بهداشتی دارن هممون خانوم هستیم و میدونیم چقدر لازمه و واجب هم اندازه همون پتو و اب برای زنها حیاتیه ...لطف تو کمکهاتون حتما نوار بهداشتی هم بزارید ممنون ..

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

به گفته دوستی  که در مناطق زلزله زده بم و آذربایجان حضور داشته بخاطر وجود افراد مسن و افراد مصدوم از ناحیه لگن و پا اقلام زیر هم لازمه که کمتر بهش توجه میشه 

توالت فرنگی سیار (به صورت صندلی هست و راحت جمع میشه .لوازم پزشکی فروشیها و داروخانه ها دارن)

انواع عصا 

ویلچر

واکر

آتل

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

دست همگی درد نکنه

ما امروز یه سری کمک فرستادیم

بردن ثلاث و روستاهاش

حالا حالاها کمک نیاز دارن 🙏🙏🙏🙏🙏

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

ما الان یک خاور روانه کرمانشاه کردیم که اونجا توسط دوستان محلی تحویل گرفته میشه و توسط خود محلیها به روستاها میره. 

خاور شامل: 

انواع لباس

لباس زیر

پتو

اسباب بازی

پلاستیکهای ضخیم متری

دمپایی و کفش و جوراب

بیسکوییت و کنسرو و شکلات

نوار بهداشتی و پوشک

کلاه و پلیور و شلوار گرم

خرما

غذای آماده هانی

آب معدنی

نون

و اقلام دیگه

ما الان یک خاور روانه کرمانشاه کردیم که اونجا توسط دوستان محلی تحویل گرفته میشه و توسط خود محلیها به ...

کاش شیرخشکم بود

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"