2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو روز گذشته افسرده و کرخت بودم تازه حالم جا اومده

دارم تلاشمو میکنم

خدا خیر بده به همتون

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها شاید مسخره به نظر بیاد

ولی اسباب بازی هم برای سرگرمی بچه های وحشت زده خوبه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

ممنون ام بچه ها که کمک میکنید 

الان واقعا جای همدردی نیست من همدردم چه باری از دوش یه نوزاد برمیدارم- من همدردم چه کاری برای کسی که امشب دمای -8 داره تحمل میکنه برمیدارم 

تو رو خدا الان فقط فقط هدف کمک کردنه 

از نیت و هدف دور نشید وارد حاشیه نشید - و صرفا اگر پول نقد ندارید به کمک غیر نقدی فکر کنید ممنونم 

بچه ها شاید مسخره به نظر بیاد ولی اسباب بازی هم برای سرگرمی بچه های وحشت زده خوبه

بهترین گزینه است برای شاد کردن کودکان حتی برای یک لحظه

اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر

راستی من خودم کرمانشاهم

[QUOTE=48145890]خانما من تهران نیستم،ولی خرما،کنسرو،لباس گرم وپتو میخام بفرستم،ولی نمیدونم چجوری؟از تیپاکس کسی فرستا ...[/QUOTE

در کرمانشاه کسانی هستند که بتونن تحویل بگیرن. به خانم بهنوش خرم رودی پیام بدید راهنمایی تون می کنن

بزن رو اسمم بیا اخرین تاپیکم

عه خدارو شکر

هستی؟

فرزانه جان میشه لطف کنی شماره iban و  bic حسابت را هم بدی که بشه از خارج از ایران کمک نقدی کرد.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
فرزانه جان میشه لطف کنی شماره iban و  bic حسابت را هم بدی که بشه از خارج از ایران کمک نقدی کرد.

سپاس از توجهتون. لطفا در فضای مجازی به شماره 09192349674 پیام بدید در خدمتم

دوستان مشهدی نمیدونین چجوری باید کمک کنیم؟

عزیزم یه خانومی از اعضای قدیمی نی نی سایت هست دارند کمک نقدی و غیر نقدی جمع میکنند  

خیریه شون پاستور هست.اگر خواستی بگو من شماره ش رو بهت بدم

سلام یاشین عزیز متوجه منظور شما نشدم. من موافق چه موضوعی نبودم؟

خانم تهرانی من خودم کرمانشاه هستم

اطرافیانم همه روزه میرن برای کمک 

اگه کاری از دست من برمیاد بهم بگید.

مدرک و شماره و هر چی لازمه هم میدم بهتون...

دوستان مشهدی نمیدونین چجوری باید کمک کنیم؟

یکی از دوستان ما مشهد هستند. می تونم باهاشون ارتباط بدم که البته از اعضای قدیمی نی نی سایت هم هستن. با شماره 09192349674 پیام بدید هماهنگ کنیم.