2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
قرص و شربتم قبول میکنن به نظرتون؟

دوست عزیز، مشخص نیست که بشه دارو را با شرایط استاندارد حمل کرد. ممکن است در راه دچار شکستگی بشه یا این که بر اثر ماندن در آفتاب، خراب بشه. ترجیحا. از ارسال موارد حساسی چون دارو خودداری کنید. دارو را به دوستان پزشک مستقر در منطقه میسپاریم

دوست عزیز، مشخص نیست که بشه دارو را با شرایط استاندارد حمل کرد. ممکن است در راه دچار شکستگی بشه یا ا ...

هلال احمر دارو تحویل میگیره عزیزم 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز، مشخص نیست که بشه دارو را با شرایط استاندارد حمل کرد. ممکن است در راه دچار شکستگی بشه یا ا ...

آخه من مشهدم باید از طریق هلال احمر بفرستم

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش

میتونیم لباسهای نو خودمون و که یکی دوبار استفاده شده و گرمه برای زمستون بفرستیم؟من وضع مالیم متاسفانه خوب نیس ولی دوس دارم کمک کنم.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
میتونیم لباسهای نو خودمون و که یکی دوبار استفاده شده و گرمه برای زمستون بفرستیم؟من وضع مالیم متاسفان ...

بله عزیزم چرا نشه 

حتی به اندازه یک شیشه آب معدنی و چند تا کنسرو هم و هر چی که در توان داریم میتونیم کمک کنیم 

کمک کوچیک و بزرگ نداره🌼

اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر

دوستان خوب لطفا همکاری کنید و لینک تاپیک رو در تاپیکهایی که با این مضمون ایجاد میشه ارسال کنید تا اطلاع رسانی به شکل جامع تر و کامل تر پیش بره

بچه ها📣📣📣📣

الان شبکه خبر اعلام کرد که فقط 

پتو و✔ موادغذایی✔ مورد نیاز هست 

اگه میخواید هزینه کنید ازینا بخرین

موادغذایی هم باید تاریخ مصرف داشته باشند

پتوهاهم نو باشند

مراکز هلال احمر همه ی شهرها دارن جمع اوری میکنن کمک هارو 

حتی توشهر ما توی شهرهم چادر زدن جمع اوری میکنن

به اونجا مراجعه کنید یامتماس بگیرید

سلام دوستان با هماهنگی که با خانم تهرانی انجام شد: من توی شرق تهران میتونم کمک ها رو جمع کنم 

و اینکه کمک های نقدی هم میتونید به من برسونید 

کمک های نقدی شامل خرید شیرخشک- پوشک - غذای کنسروی میشه