2777
2789
عنوان

مادرشوهرم روزی دوبار میاد خونم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3932 بازدید | 104 پست
مادرشوهر منم هر روز خونه دختراشه بعد الان چند باره بهش میگم بیا خونه ما ولی میپیچونه، حالا هر بارم م ...

من مادرشوهرم با شوهرم‌باهم نمیسازن به خاطراون‌نمیاد‌هرچقد بچه ها میگن بیا خونمون نمیاد

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا که رفته گفته هیچیم نشده ....شوهر منم ادمه درک داره حالا شوهر استارتر به هیچ جاش نیست ولی شوهر م ...

ت دقیقا منی🤣مادرشوهر نذارم ولی خاهرای روداری داشت چتدبااار دعوا کردم باز انقد رودارت ب خوذشوت نمیگزفتن خلاصه بلاخره موفق شدم تامام شدن گور ب گور شدن واسه شوهرم

2805

به شوهرت بگو یعنی چی روزی دوبار میاد راحت نیستم میاد آمار بگیره بره به بقیه بگه ،  دعوا راه بنداز اصلا برو خونه بابات  بگو میخوام قطع رابطه کنم 

شوهرت میره بهش میگه تو نرو اونم نیاد راحت باش 😂 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

چرا پیش دستی نمیکنی اول صبح ببریش بچه رو بدی بهش بگی کار دارم قشنگ بیا دو ساعت  ب کارات برسی غذا بپزی بری بیاری دیگه نیاد حداقل اینجوری هم کاراتو میکنی هم اون نمیاد بشینه خونت ب دست پات بپیچه همه چیتم بره ب همه بگه .

مادر شوهر منم همه چیمونو همه جااا میگه

به شوهرت بگو به مادرش بگه حرف خونتون رو اینور اونور پخش نکنه و روزی یکبار بیاد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چرا پیش دستی نمیکنی اول صبح ببریش بچه رو بدی بهش بگی کار دارم قشنگ بیا دو ساعت ب کارات برسی غذا بپز ...

یهو ی چیز نا مربوط کرد تو حلق بچه چی؟مادرشوهرمن اینجوریه هرچی  و بگم ضرر داره عمدا می‌خواد بچپونه دهن بچه بخاطر همین همش بحث داریم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نمیدونم چی بگم که دله کسی نشکنه و یک طرفه به قاضی نرفته باشم فقط یه نکته رو خوب میدونم که بهت بگم شاید به کارت بیاد ببین اگر دو بار در روز به خونه‌ت میاد میتونی یه بار که اومد دفعه بعدش پیش دستی کنی با بچه‌ت تو بری خونش و چند ساعت بمونیو فقط بچه‌ت رو نگه داری یا یه روزایی پاشی بری خونه پدر و مادره خودت یا اینکه وقتی میخواد واسه باره دوم بیاد بگی مهمان داری یا رفتی خونه مادرت بهانه جور کن به مرور رفت و آمدش کم میشه.. یا اگر بچه‌ت نوه‌ی اولشون محسوب میشه دیگه یه مدتیو مجبوری هم تحمل کنی هم این کارهایی که گفتمو انجام بدی که رفت و آمدش اگر زیاده حداقل کمتر بشه.. و تا حدودی اوضاع تحت کنترلت قرار بگیره..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

ب شوهرت بگو

حالم بده ی مدت میخوام با هیشکی رفت و امد نکنم زندگیم روبراه بشه

بگو بعد از بچم واقعن افسرده شدم نیاز دارم ی مدت تنها باشم استراحت کنم

بگو با مادرت صحبت کن ی مدت منو تنها بذاره واقعا حالم خوش نیست میخوام تنها باشم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
یهو ی چیز نا مربوط کرد تو حلق بچه چی؟مادرشوهرمن اینجوریه هرچی و بگم ضرر داره عمدا می‌خواد بچپونه ده ...

نه بابا چی میخواد بکنه دهن بچه  دیگه نمیاد چوست استخوان یده ب بچه که فوقش اب نارنگی میچکونه دهن بچه 😂😂.

اونم بچه اسی بابد ۶ یا ۷ ماهه باشه بگفته خودش

کجای کاری که مادر شوهر من کلید داره خودش میاد تو😂😂

اما واقعا حق داری منم اوایل زایمانم اینطوری بود حالا کاش خودش تنها بود با خواهر شوهرام و بچه هاش میومدن 

اما کم کم درست شد الان هفته ای سه چهاربار میاد و منم زیر نظر داره چ نیکنم چی میپزم خلاصه که خیلی سخته 

اما امیدوارم شوهرت باهات همراه باشه 

من همراهه خدارو شکر از اینا نیست که بگه مامانمه و فلان و.. درکم میکنه

2810