2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون که جواب دادی 😘از چه نظر راضی نبودین؟؟؟

لباساش پلاستیک خالی خیلی خواهرم گرمش بود. مهر بود زایمانش. پرستارام رسیدگیشون کم بود خیلی عصر یعالمه انترن فقط اومدن تو اتاق و رفتن. من نسبت به زایمان خودم اون موقع خیلی راضر تر بودم. ببین زمان زایمان من پولشا گرفتن زیادم گرفتن ولی یه کیف نوزاد دادن که توش همه چی بود ولی برای خواهرم هیچیییی حتی پوشک و لباس اول نی نی رو خودمون دادیم فکرشا بکن. دیگه دولتی هم بری یه لباس تن بچت میکنن یا پوشک میکنن. فقط پول میگیرن

لباساش پلاستیک خالی خیلی خواهرم گرمش بود. مهر بود زایمانش. پرستارام رسیدگیشون کم بود خیلی عصر یعالمه ...

مرسی عزیزم برای توضیحاتت ممنون 😍😘

با این حساب اوضاعش خرابه 

چون دکترم اونجا بود میخواستم برم اونجا مجبورم دکترمو عوض کنم

مرسی عزیزم برای توضیحاتت ممنون 😍😘با این حساب اوضاعش خرابه چون دکترم اونجا بود میخواستم برم اونجا م ...

هرچی بهترینه برات پیش بیاد الهی. چنتا اشناهامون عسگریه رفتن انگار خیلی راضی بودن. من همراه خواهرم میلاد بودم هم همراه دخترخالم عسگریه بنظرم یکی بود 

اتفاقا خونمون نزدیکتره

من عموم اونجاس خودش و کل خاندانش میرن اونجا کلا رسیدگیشون چون حالت خیریه اس خیلی خوبه. حتی اتاق وی ای پی داره میتونی بگیری که همسرت باشه.بازم تحقیق کن برو ببین 

من عموم اونجاس خودش و کل خاندانش میرن اونجا کلا رسیدگیشون چون حالت خیریه اس خیلی خوبه. حتی اتاق وی ا ...

ممنون عزیزم 

مرسی بابت کمک هات 😘😘😘😘

خیرببینی ♥️🌹