2777
2789
عنوان

بهترین برخورد با این نامزد بیاید خواهشاً

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 33 پست

چه لزومی داره با کسی ادامه بدی که با معیارهات سازگاری نداره ؟ 

چه لزومی داره زندگی و عمر و لحظه های آینده ت رو با کسی شریک بشی که از نظر توجهی ، کم میزاره و دلیلی که میاره قابل قبول نیست ؟ 

چه لزومی داره تحمل کنی 

ناراحتی رو به خودت هدیه میده به خاطر یه آدم دیگه ؟ 

که چی ؟ 

دوسش داری عزیزم ؟ خب ، دوست داشتن دلیل میشه که به خودت آسیب بزنی ؟ چرا خودت رو دوست نداری ؟ 

خودت رو اولویت بدون 

عاشقانه خودت رو دوست داشته باش 

برای خودت ارزش قائل شو 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

:/فقط کامنت یکی ک نوشته  یا با یکیی دییگم هست:/

😐

اسی منظور از نامزدو نمیفهمم دوست پسرته؟

یا عقدین

اخه انگار جدیدا مد شده طرف دوس پسرشه میگن نامزدمه

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

کارش مهم نیست چون آنلاین میشه ولی جواب منو نمیذع

خیلیم مهمه 

بعضیا فروشنده ان بازارین مهندسن پزشکن سرشون ب شدت شلوغه نیاز هست ازفضای مجازی تو کارشون استفاده کنن

یکیم ی کار اداری داره اون دیگ صددرصد دروغ مبگ سرم شلوغه و قطعا داره خیانت میکنه

چه لزومی داره با کسی ادامه بدی که با معیارهات سازگاری نداره ؟ چه لزومی داره زندگی و عمر و لحظه های آ ...

چون خرم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

خب یه وقت کار داره چرا نگرانی آخه...الان منهم واسه شوهرم یه وقتهایی پیام میفرستم گاهی زود جواب میده گاهی یکساعت زمان میبره منهم میدونم کارش سازمان بورس هستش و مشغله کاری زیاد داره ناراحت نمیشم. منهم وقتی سرم به بچه گرمه و یا پشت فرمون هستم به پیامهاش جواب نمیدم تا موقعیت مناسب باشه...اصلا ذهن خودت رو از الان درگیره این موارد  بی اهمیت نکن

خیلیم مهمه بعضیا فروشنده ان بازارین مهندسن پزشکن سرشون ب شدت شلوغه نیاز هست ازفضای مجازی تو کارشون ا ...

مهندس نفت تو پالایشگاست

به نظرم مقابله به مثل پسندیده نیست . 

کودکانه ست . 

من بودم به شخصه ادامه نمیدادم . 

چرا باید منتظر بمونم تا یکی بخواد جواب بده خب نده فدای سرم . حیف نیست لحظه هام به انتظار واسه آدم ها بگذره .

چه فراوانه کسانی که سواد رابطه دارن و لایق وقت گذاشتن .

بعضی وقت ها بعضی رفتارها تبعات آینده داره ؛ پس وقتی میشه خوشبخت بود چرا با ادامه دادن یه رابطه همه ش به خودمون ناخوشایندی تحمیل کنیم . 

چون خرم

دور از جون ت عزیزدلم . 

تو لایق بهترین هایی ؛ 

جدای از احساس 

عاقلانه فکر کن 

و تصمیم خوب برای آینده ت بگیر .

خب یه وقت کار داره چرا نگرانی آخه...الان منهم واسه شوهرم یه وقتهایی پیام میفرستم گاهی زود جواب میده ...

بهش گفتم میگه ی دقیقه آنلاین شدم کانال چک کنم

به نظرم مقابله به مثل پسندیده نیست . کودکانه ست . من بودم به شخصه ادامه نمیدادم . چرا باید منتظر بمو ...

واقعا حرفات درسته الان بهش گفتم من مریض بودم مثلا بعد میگه آنلاین شدم ی لحظه کانال چک کنم من مهم هستم یا پیام تو کانال؟

واقعا حرفات درسته الان بهش گفتم من مریض بودم مثلا بعد میگه آنلاین شدم ی لحظه کانال چک کنم من مهم هست ...

من باشم نمیپذیرم یه لحظه آنلاین شده کانال چک کنه . کسی که سرش اینقدر شلوغ باشه که جواب پیام نده یا دیر بده ، چک کردن کانال دیگه چیه ؟ 

به نظرم ارزش نداره 

احساس و قلب و توجه و آینده و عمر و زندگی ت رو واسش بزاری . نگاه من اینه چون نمیتونم بپذیرم یک دقیقه زمان چجوری اختلال در کار ایجاد میکنه که پیام و تماس رو به بهانه ی شلوغ بودن نمیدن . 

اولویت باش 

واسه خودت و کسی که باید .

اگه اولویت نباشی دیگران اولویت هستن . 

شخص دوم هیچ رابطه ای نباش 

چه دوستی چه زندگی مشترک 

:/فقط کامنت یکی ک نوشته یا با یکیی دییگم هست:/😐اسی منظور از نامزدو نمیفهمم دوست پسرته؟یا عقدیناخه ...

خیلی بچه ای

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ