2777
2789

بزارم وقتی از پوشک گرفتم و تشخیص داد ک نباید بهش دست بزنه یا الان ببرم؟ الان ببرم میترسم بعد جراحی بهش دست بزنه یا ضربه بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

۳ روز اول سختشه 

چرا زودتر نکردین؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

یکم دیر شده اما نذار به سنی برسه که درک کنه یا خجالت بکشه

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞

کاش زیر یکسالش ختنه کرده بودی

من ۵ ماهگیش ختنه کردم راحت تر بود

الانم دور نشده ختنه کن و پوشک کن بهش دست نزنه

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

الانم دیره هر چی کوچکتر باشه زودتر خوب میشه فکر میکنی دوسالی بازم دست میزنه خود دیش تو پوشک باعث خوب شدن سریعتر ش میشه

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
2810