2777
2789
عنوان

افسردگی نوجوان پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرف اونایی که میگن نزار دارو بخوره گوش نده 

بدون دارو درمان نمیشه 

من هم دارو استفاده می‌کنم و همین دارو ها زندگیم رو نجات دادن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐ 

آخرین بار که یه نوجوون و می‌بردم مشاوره دو ماهم بستری شد فهمیدیم همه بازیچه ایم پسر 14 ساله عموم مواد مصرف می‌کرد اصلا روحمون خبر نداشت چه زجرهایی کشیدیم چقدر میخواست خودکشی کنه و چه هزینه هایی که ندادیم

علت افسردگی چی بوده ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
خلق افسرده

ببین عزیزم واسه گلت پسرت خداروشکر مشکل گوارشی اینا نداره خواهشا قرص نده بخوره من متولد ۷۵ بهتر درکش میکنم فقط بذار کارای که دوس داره انجام بده پولم همیشه به اندازه کافی در اختیارش بذار هر چی دوس داره بخر بچه گناه داره به قرص نبستی 

افسردگیوسواس ADHDپنیکو یه اختلال دیگه

منم اکثر این مشکلات رو دارم ولی تو یه شهر کوچیکم که روانپزشک خاذقی نداره

مخصوصا که خلق و خوم خیلی بالا پایین میشه دیگه واقعا کلافه شدم

نمیدونم چیکار کنم

استارتر خیلییی کار خوبی کردی بردی پسرت رو پیش روانپزشک و روانشناس 

کاش خانواده منم وقتی مشکلاتم شروع شد پیگیر میشدن 

من از ۱۱ سالگی درگیرم تا حالا که ۱۹ سالمه و چند ماهه که درمان رو شروع کردم 

اصلاً به این حرفا که وای نه قرص نده و فلان نکن ، به این حرفا گوش نده ، اینا جای پسرت نیستن ، اون الان داره به شدت درد می‌کشه ، می‌دونم که میگم ، همبنژطوری ادامه بده و کمکش کن 

منم اکثر این مشکلات رو دارم ولی تو یه شهر کوچیکم که روانپزشک خاذقی ندارهمخصوصا که خلق و خوم خیلی بال ...

من از دکترم خیلی‌ راضی ام 

منتها نمی‌دونم ویزیت آنلاین هم داره یا نه

فکر کنم باید داشته باشه 

2810