2777
2789

سلام مامانی مهربونی که بچه بد غذا داشتن

تو رو خدا بگین چیکار کردین

دخترم ۲۲ ماهشه یعنی پیرم کرده از بس بد غذاس گفتن از شیر بگیرم خوب میشه الان نه شیر میخوره نه غذا کلافه شدم دیگه

صب بهش شیر پاستوریزه دادم نخورد تخم مرغ نشون داد آبپز کردم لب نزد نیمرو کردم نخورد و آخر سر پنکیک درست کردم دو تا گاز کوچولو زد و پرتش کرد اونور  و تا الان فقط یه ذره خیارو نارنگی خورده بخدا گاهی انقد عصبی میشم دلم میخواد غذا رو بکنم تو حلقش نمودارش رو خط قرمزه همش ده کیلوعه 

و گاهی هم که میخوره اندازه یک قاشق غذا خوریه که دخترم تو پنج شش قاشق کوچولو میخوره نصفشم می‌ریزه زمین 

دکتر بردم زینک داده اهنشو میدم،مغزیجاتو  و میوه میدم باز میخوره

خسته شدم از بس براش غذا درست کردم و نخورد ، از بس هر کی میبینن میگه بچت ریزه . دعوا میکنم عذاب وجدان میگیرم نمیکنم از حرص خفه میشم تورو خدا باهام همدردی کنین حالم بدههه

یه راه چاره بدین چکار کنم آخه غذا بخوره 

یعنی اگه زینک ندم این بچه شاید در روز یک وعده اونم شام طلب کنه و از صبح تا شب هیچی ندم اعتراض نمیکنه

خیلیم زبرو زرنگه همش در حال بدو بدو و ورجه ورجه کردن

منتظر اتفاقای خوب... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تجربه ندارم واینم تواینستا دیدم میگن روشblw برای غذاخورکردن بچه خیلی خوبه دیگه اگه خودت فکرمیکنی خچبه درموردش تحقیق کن بلاگره رو بچش انجام داده بود

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
2805

من سر اولی مث تو بودم و زجر کشیدیم هردو سر دومی گفتم نخوره هروقت گرسنه شد میاد میگه غذا میخام و همین هم شد و اشتها از بزرگیم بهتره. الان بچت سر لج افتاده و تا بی‌خیال نشی درست نمیشه

خداروشکر 

میوه هاشو با قالب خوشگل برش بزن یا تو سیخ چوبی بذار 

منم تخم مرغ نمیخوردم 

پنکیک‌ با شکلات بده 

کلات ریز ریز زذار جلوش و خوشگل ظاهر باعث اشتها میشه 

کار درستی نیست ولی رو خط قرمز با کارتون و انبمیشن بذار غذا بخوره حوصلش سر نره 

طول روز هله هوله نده

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

سلام گلم

اول از همه مواظب باش شیر پاستوریزه باعث میشه یبوست گرفت بچه بعد برای غذا دادن با بازی کردن یا پای برنامه کودک مورد علاقش بهش غذا بده 

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

ببینید یه زیرانداز پهن کنید غذارو تزئین کنید بزارید جلوش خودش گشنش بشه میاد میخوره اصلا هم نگید بخور نه با مهربونی نه دعوا...بگید خواستی بخور مطمئن باشید حسابی گشنه بشه میاد میخوره 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ببین غیراز همون غذا هیچی دیگه بهش نده 

باید حدقل ۱۱ بار همونو براش بیاری و بهش بگو وقتی گرسنه ات شد تخم مرغتو بخور 

هله هوله اصلا نذار بخوره

توپک خرمایی براش درست کن بهش بگو خودت بزن داخل شکلات و بخور 

قاشق بده دستش بذار بریزه و بپاشه ولی هیچی نگو بهش 

تشویقش کن ک قاشق رو ببره نزدیک دهنش 

بچه ی منم همینطوره 

میگه سیب زمینی سرخ کرده میخوام تا درست میکردم میگفت نهههه تخم مرغ بده 

ولی من همون سیب زمینی رو میذاشتم جلوش و خودمم شروع میکردم خوردن و حین غذاخوردن کارتون هایی براش پخش میکردم ک توی اون برنامه بچه ها داشتن غذا میخوردن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
2810