2777
2789
عنوان

روانشناس وکیل ظلم پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 51 پست
به هر حال تصمیم مهمی اونم تو جامعه ما و با توجه به اینکه هنوز سنت زیاد هم نیست و تجربت کمه اگه به ع ...

آره

اگه پول داشتم باشم

دانشگاه متوجه نشدم منظور به جای دهم دانشگاه رفتم بودم بهتر

خو ملعون نزاشت ۱۴۰۱رفتم مرکز تعهد کتبی داد اما ثبت نام نکرد به مددکاری گفتم میگن بابات شرایط نداره تو رو ثبت نام کنه مت سال آینده یعنی ۱۴۰۲ پیگیری میکنم اما هیچ به ولا و نکرد

تا اینکه ۱۴۰۳ بازم رفتم تع قضایی گرفتن به زور وادارم کرد بیام رضایت بدم

ومنو تو مدرسه ی بزرگسالان ثبت کرد و اینکه فقط تو امتحانات میرم و

کلاااااا خارج خانه نمیرم تقریبا ۳ ساله زندانیان

آجی نه 

مامانم هیچ کاری نمیکنه مامان ضدمه

راهکار چیه اسی

غیر قانونی قانونی راه نداره آزاد بشم

به هر حال تصمیم مهمی اونم تو جامعه ما و با توجه به اینکه هنوز سنت زیاد هم نیست و تجربت کمه اگه به ع ...

مدارک شامل کتک زنی شدید 

مانع تحصیل

زندانی توی خونه

۴ سال و اینکه دوبار از مرکز کمک خواستم هیچ

الانم نمیزاره مدرسه حضوری برم +کلاسای کمک درسی

قاضی چه حکمی میده

تهران بیام بهتره

وکیل هم میگرم به نظرتون چی میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مدارک شامل کتک زنی شدید مانع تحصیلزندانی توی خونه۴ سال و اینکه دوبار از مرکز کمک خواستم هیچالانم نمی ...

ببین عزیزم شما چون بالای ۱۸ هستید فکر کنم دیگه نتونی مدرسه عادی و روزانه  درس بخونی و باید همون بزرگسال رو ادامه بدی ...

ببین عزیزم شما چون بالای ۱۸ هستید فکر کنم دیگه نتونی مدرسه عادی و روزانه درس بخونی و باید همون بزرگ ...

به هر حال شما توجهت رو از رو پدرت بردار  سعی کن از نظر همین درسی رشد و پیشرفت کنی و دستت تو جیب خودت بره   ان شاءالله موفق میشی

ببین عزیزم شما چون بالای ۱۸ هستید فکر کنم دیگه نتونی مدرسه عادی و روزانه درس بخونی و باید همون بزرگ ...

اینوم میدونم

ولی اینکار رو بکنم برم تهران کمکم میکنن

لطفا ببخشید شرمنده که آزارتان میدم