2777
2789
عنوان

شما خونه خواهر شوهرتون دست خالی میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 58 پست
وضع مالیشون کمتر از شماس؟

ن بابا پولدار تر از ما هستن موقع تولد پسرم من تولد نگرفتم اما انتظار داشتم اون کادو بیاره چون ده تومن برت بچه هاش کادو خریدم اما اون نیاورد گفتم حتما دستش خالیه اما همون موقع برا دخترش گوشواره طلا خرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرزهای سادگی رو جابجا کردی

میگی دست خالی میان

شما هم دست خالی برو

و تامام

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

با شرایطی که گفتی ن نمیبرم چیزی

کلا خوب نیست کاسه داغ تر از اش شدن در مورد خانواده های همسر چه مرد چه زن، طرف خودش میگ برا خواهرم چیزی نبریم خب گوش کن دیگ 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805

من اوایل زندگیم سر این مسائل خیلی بحث می‌کردم. بعد دیدم خانواده شوهرم متفاوت رفتار می‌کنن بابت کادو خیلی خرج نمی‌کنن منم دیگه بیخیال شدم گفتم حالا من میخوام چیو ثابت کنم وقتی خودشون براشون مهم نیست . هرچند همین الانشم من یه مقدار کادو بیشتری نسبت به اونا می‌دم مخصوصا کادو عروسی ولی نه خیلی بیشتر.

دفعه اول نیست دلم میخاد برا بچه هاش ی چیز کوچیک بخرم اما شوهرم میگ ولش کن

اون دست خالی میاد،شما دست پر میری.میشه عادت.اگه یبار دست خالی بری میشه ماجرا.

ما خونه خواهرشوهری که ،۱/۵ ساعت فاصله داریم،همون سر کوچشون خوراکی و تنقلات میخریم برا بچه‌هاش،دور هم میخورن.کلی هم خوشحال میشن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
وقتی اون دست خالی میاد تو چراااا دست پر بری؟ اون‌وقت فک میکنه خیلی آدم مهمیه و وظیفته... یا اینکه هم ...

موافقم مادر شوهرم برای زایمان و بارداری من هیچ کاری نکرد

حتی بهش گفتم کاچی درست کن نیومد

منم چند ماه بعد ک‌چشم عمل کرد هیچ کار نکردم

ناراحت شد گفت آره کمک نکردی

منم گفتم مگه تو بارداری و زایمان من چیکار کردی

یک کاچی نیومدی بزاری

گفت من گفتم مادرت هست منم خندیدم گفتم دخترهات هستن دیگه از من چرا کمک میخواستی

دیگه توقع شو خیلی کم کرد

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ن بابا پولدار تر از ما هستن موقع تولد پسرم من تولد نگرفتم اما انتظار داشتم اون کادو بیاره چون ده توم ...

پس اگ اینطوره،فقط در حد خوراکی

ببشتر ببری،توهین ب شخصیت خود آدمه

میتونست براتولد بجهای شما جبران کنه ک نکرد

دیگ بردن نداره

ی بچه نبود سه تا بچه بودن

چی بگم عزیزم بازم یعنی هرکدوم ۳ تومن

من نمی‌کنم این‌کارو.

اگه شما درآمدتون اونقدری هست که براتون راحته و از ته دل و بی توقع اینکارو کردی که دمت گرم .

اما اگه اینجور نیست  رنگ و بوی تظاهر می‌گیره چون نه از دل اومده نه به دل می‌شینه. فقط مایه دردسر و دلخوری خودت می‌شه