2777
2789

دیروز بچه رو بردم واکسن بزنم

میگن یک ماهه واکسن ۵گانه نداریم

مگه میشهههه؟

مگه داریم؟؟؟

زنگ زدم تهران میگه کل کشور کمبود داریم

درخواست دادیم وارد نشده

به نظرتون چیکار کنیم؟

شما تونستید. واکسن بچه تونو سروقت بزنید؟

از کدوم شهرید؟

کسی سوال می‌کند به خاطر چه زنده ای🙂 و من برای زندگی تورا بهانه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر جاهای دیگه تو شهرتون اون روز اینجا میگفتن راحت پیدا کردن به یه نفر 

یکیم میگفت بردم جای دیگه تو شهرمون زدن 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پنجشنبه قرار ببرم واکسن چهار ماهگی و بزنم احتمالا بمنم همینو بگن شما واکسن چند ماهگی خواستی بزنی

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

چند ماهگی؟ من که تا یک سالگیش زدم مشکلی نداشت. فقط مونده ۱۸ماهگی

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
ببر جاهای دیگه تو شهرتون اون روز اینجا میگفتن راحت پیدا کردن به یه نفر یکیم میگفت بردم جای دیگه تو ش ...

شهر ما قبول نمیکنه جای دیگه بزنیم

پزشک خانواده ثبت سیستم میکنه بعد ما میریم واکسن میزنیم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم مگه صدای ما به جایی میرسه تازه الان روز خوش مونه ،ببین تو‌آینده ای نزدیک با بیشتر شدن تحریم ها و جنگ چی میشه ،اون وقت یه عده آب دهنش ون برای جنگ راه افتاده منتطر ن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من واکسن ۶سالگی رو هنوز نزدم🥺۴ماهه رفته تو ۷ سالگیبه نظرتون مشکلی پیش میاد؟

چرا نزدی؟ گیر نمیاد؟

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
کاش فقط واکسن باشه.سه روز کل شهرو زیر پا گذشتم شیر خشک گیرم نمیهد

بیشتر از یک ماهه کره و خامه تو شهر ما ناپدید شده😂 میگم ناپدید شده وااااقعا نیست ها. میگن کمبود داریم

وای صگ بازیاشون کمبود ندارن کثافتا

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
واکسن چند ماهگیشه؟؟؟

یه دوزشو دو ماهگی میزنن

واکسن پنج گانه جایگزین واکسنهای فعلی ثلاث (DTP) و هپاتیت B در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی در برنامه  واکسیناسیون شده است.

کسی سوال می‌کند به خاطر چه زنده ای🙂 و من برای زندگی تورا بهانه میکنم
2810