2777
2789
عنوان

مامانا بیاید یه فکری به حال بچه هامون بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 44 پست
کاش فقط واکسن باشه.سه روز کل شهرو زیر پا گذشتم شیر خشک گیرم نمیهد

اونوفت انتظار دارن مردم هی بچه بیارن جمعیت کم نشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بیشتر از یک ماهه کره و خامه تو شهر ما ناپدید شده😂 میگم ناپدید شده وااااقعا نیست ها. میگن کمبود داری ...

کره دیگه چرا 😁😁😁

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واکسن ۶سالگی رو هنوز نزدم🥺۴ماهه رفته تو ۷ سالگیبه نظرتون مشکلی پیش میاد؟

۶ساگی واکسن کزاز میزنن من خودم۲هفته پیش۱۰سال از واکسنم گذشته بود رفتم بهداشت زدم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من واکسن ۶سالگی رو هنوز نزدم🥺۴ماهه رفته تو ۷ سالگیبه نظرتون مشکلی پیش میاد؟

چرا؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
نه خودم نرفتم...مشکلاتی ک داشتم وقت نشده

به نظرم تا ۶ماه وقت داشته باشه اگه اشتباه نکنم. ببر بزن براش الان

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
ببر جاهای دیگه تو شهرتون اون روز اینجا میگفتن راحت پیدا کردن به یه نفر یکیم میگفت بردم جای دیگه تو ش ...

کدوم شهری

کسی سوال می‌کند به خاطر چه زنده ای🙂 و من برای زندگی تورا بهانه میکنم
بخدا از روز ۴ شنبه تا حال دنبال شیرم😕

بدیش اینه به بچه ی طفل معصوم‌نمیشه گفت شیر نخور به جاش نون بخور مثلا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
کاش فقط واکسن باشه.سه روز کل شهرو زیر پا گذشتم شیر خشک گیرم نمیهد

قبلترش استرس اونو داشتم از شهرای دیگه برام فرستادن

نمیدونم یه شیرخشک و یه واکسن نمیتونن تهیه کنن اصرار به بچهآوردنشون چیه🥹🥹🥹 از استرس پوکیدیم

پنجشنبه قرار ببرم واکسن چهار ماهگی و بزنم احتمالا بمنم همینو بگن شما واکسن چند ماهگی خواستی بزنی

۴ ماهگی

دو ماهگی داشتن

کره دیگه چرا 😁😁😁

نمیدونم بخدا مجوریم از روستا کره بگیریم خوب هست ولی خب طعمشو زیاد دوس ندارم. من خیلی خامه دوس دارم با مربا اصن لعنتی نیست و ناپدید شده مرباهای قشنگم تموم شد😭😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2810