2777
2789
عنوان

دوستان کمک کنین چی بگم

160 بازدید | 24 پست

من وکیل هستم و اقایی کارمند. دادگستری هست ازم خواستگاری کرده بخاطر خواهرم که ازم بزرگه و ازدواج نکرده من جواب رد میدم. چی بگم بهش برنخوره. چون میرم دادگاه زشت میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا کی میخوای منتظر ازدواج خواهرت باشی؟؟ 

شاید اون اصلا تو قسمتش ازدواج نبود تا آخر عمر میخوای پاسوز اون باشی؟؟!! 

به نظرم منطقی فکر کن 

به اون آقا هم واقعیتو بگو 

بگو بخاطر این موضوع جوابم منفیه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بستگی داره بپرسین

راجع به اینکه گفتین وکیل هستین

منم ترم اولم میخاستم راجب شغلتون بپرسم راضی هستین؟

آزمونو بار اول قبول شدین؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

عزيدم انشاءالله خواهرتون زود ازدواج خوب بكنه، ولي اومديمو هيچ كس رو نپسنديد و ازدواج نكرد، شما بايد كيس هاي خوب ازدواجتو از دست بدي؟ قديم اينطور بود ولي الان اوضاع فرق كرده به نظرم.

تا کی میخوای منتظر ازدواج خواهرت باشی؟؟ شاید اون اصلا تو قسمتش ازدواج نبود تا آخر عمر میخوای پاسوز ا ...

نمیدونم. واقعا 

مامانم قیافه. گرفته برام. مجبورم بگم نه و میدونم شرایط خوبی. داره 

عزيدم انشاءالله خواهرتون زود ازدواج خوب بكنه، ولي اومديمو هيچ كس رو نپسنديد و ازدواج نكرد، شما بايد ...

نمیدونم. خیلی پسر آرومی به نظر میررسه و از لحاظ مالی مشکل ندداره ولی نمیدونم چیکار کنم

بله راضیم بله بار اول قبول شدم

تو تایم دانشگاه خیلی درس میخوندین؟ روزی چندساعت؟

واسه ازمون روزی چند ساعت؟

ازمونش خیلی سخته؟

کدوم دانشگاه بودین؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

پاسخ پیشنهادی🤗:

"من از پیشنهاد شما بسیار متشکرم و برای توجه و علاقه‌ای که به من دارید، ارزش قائلم. اما در حال حاضر به دلیل مسئولیت‌ها و شرایط خانوادگی‌ام، فکر می‌کنم بهتره روی مسائل خانوادگی تمرکز کنم و نمی‌تونم وارد یک رابطه جدید بشوم. امیدوارم این را درک کنید و به تصمیم من احترام بگذارید."

🫠🌊