2777
2789
عنوان

همسایمون اومده بهم میگه تو بالکن خونه خودت قلیون نکش😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 107 پست
فرهنگ آپارتمان‌نشینیضمنا تیشه به ریشه خودت نزن. اینا ضرر داره.

فرهنگ ؟ الان مثلا ما شدیم بی فرهنگ ؟ تو تراس خونه خودمون هم کاری نمی‌تونیم بکنیم ؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسایه ماهم تو بالکن سیگار میکشه بوش تو خونه ماست منم حساسیت دارم سرفه ام میگیره ولی خب تاحالا نرفتم بگم چون تو خونه من نکشیده ک تو فضای خونه خودشه دلیل نمیشه برم بگم پس درو پنجره خودمو میبندم اگ اذیت میشم

حق با ایشونه عزیزم بوی کباب که راه ننداختی! دود قلیون سرطان‌زاست مردم بچه‌کوچیک دارن یا اصلا جونشون ...

هوای آزاد بوده متوجه هستید؟؟؟؟ مواد مخدر نبوده که 

پنجره ایشون هم من دیدم بسته بود 

یکی از همسایه های ماهم می‌کشید هیچیش نمیگفتم ولی پشتش کلی نفرین بود چون آنقدر توی ساختمون بوی اون طعم قلیون میومد حالت بهم میخورد من خودم از بدش تهوع میگیرم

خدا شکر رفتن ازین ساختمون

قلیون جاش تو خونه حیاط دار و باغه

اینارو ول کنی میگن بمیر چون ما اذیت میشیم گوه زیاد خورده احتمالا عقدش گرفته که اومده جلو در وگرنه تو بالکن یه ذره دود چطوری رفته تو خون اون  این از چیز دیگه ای سوخته حرصی شده

آقا وجدانن بوش میاد مستاجر پایینی ما هر روز ۱۲ ظهر سیر سرخ میکنه ۲ ظهر سیگار میکشه و منم باردارم و رسما فقط بالا میارم من در و پنجره رو میبندم فقط کنترل کردم تا الان نرم سراغش شما در و پنجره رو ببند هرکار میخوای بکن تو تراس انگار وسط خونه همسایه ای

آقا وجدانن بوش میاد مستاجر پایینی ما هر روز ۱۲ ظهر سیر سرخ میکنه ۲ ظهر سیگار میکشه و منم باردارم و ر ...

در پنجره شون بسته بوده اونوقت چطوری بوش رفته ؟؟؟ بابا خونه خودمه 

2810