الان هوا بارونی بود قلیونم رو آماده کردم رفتم نشستم تو بالکن بکشم ۵ دقیقه بعد دیدم یکی در زده زن همسایه بود گفتم بله گفت سیگار نکشید دودش تو خونه ماست 😑گفتم سیگار ؟!😑گفت حالا همون قلیون گفتم خونه خودمو کار غلطی نکردم که تو بالکن خونه خودم قلیون میکشم
مشکلی داری به مدیر ساختمون بگو که اونم گفته مشکلی نداره من چندین ساله اینجام بعد رفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا چطوری وقتی پنجره اش بسته بوده دود رفته ؟ بعدش شما برو تحقیق کن قلیون اونقدر دود نداره که تو هو ...
تحقیق نمیخواد .دیدیم دیگه .همسایه طبقه بالایی ،اب قلیون رو میریزه پایین بوی گندش همه جارو برمیداره.حالا بگو اب هم بو نداره .برای شمایی که میکشی بو نداره ،برای بقیه ازار دهنده ست .بیشتر بی ملاحظگیتون همسایه رو ناراحت کرده
همسایه ما مواد میکشه تو خونه خودش ولی بوش به خونه ماهم میاد یعنی چون خونه خودشه نباید شاکی باشم؟حالا قضیه شمارو نمیدونم بوش رفته نرفته کاری ندارم ولی هرچقدرم باشه یه سری چیزا آزاردهنده بوش