2777
2789
عنوان

همسایمون اومده بهم میگه تو بالکن خونه خودت قلیون نکش😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 107 پست
چطوری اذیت کرده وقتی هوای آزاد بوده و در پنجره شون بسته بوده ؟

عزیزم خب علم غیب نداشته که اذیت کرده گفته 

من خودم حساسیت شدید دارم به بوی دود وقتی بهم میخوره تا چند دقیقه نمیتونم درست نفس بکشم شاید اون بنده خدا هم همینطوری هست 

یا اصلا از بوی قلیون سردرد میگیره . دلیل مهم نیست مهم اینه متوجه شدی. یه مار شما باعث آزار کسی میشه میتونید داخل پارک اینکارو کنید یا داخل خود خونه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خب علم غیب نداشته که اذیت کرده گفته من خودم حساسیت شدید دارم به بوی دود وقتی بهم میخوره تا چند ...

ایشون با ما لجه متوجه هستید دارم میگم در پنجره اش بسته بوده ؟؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

فقد این اوس**کلا ک میگن حق با اونه دود رفته خونش دوستان پشمک قلیون دود نداره مگ اتش سوزیع بعدم الان داره یکم باد میاد فاصله بارکنا کم کم سه متره چرا از مغزتون کار نمیکشید

هوای آزاد بوده متوجه هستید؟؟؟؟ مواد مخدر نبوده که پنجره ایشون هم من دیدم بسته بود

شما یا تاپیکت سرکاریه یا چشماتون دود قلیون‌رو نمیبینه و اینکه نمیدونی هر یکباری که قلیون میکشی یعنی ۴۰ نخ سیگار میکشی!  مخدر بدتر از این؟! 

وقتی هوا بادی باشه حتی بوش میره! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
فرهنگ ؟ الان مثلا ما شدیم بی فرهنگ ؟ تو تراس خونه خودمون هم کاری نمی‌تونیم بکنیم ؟

نگفتم بی‌فرهنگی عزیزم

صحبتم اینه شماهایی که توی شهرهای بزرگ هستین و چاره‌ای ندارین که توی آپارتمان زندگی کنین مجبورید یه سری چیزا رو رعایت کنین. مثل آدم بچه‌دار که به بچه کوچیک میگه ندو که همسایه اذیت نشه. 

قلیون نمی‌دونم چطور هست از نظر دود و این مسائل 

اما سیگار باشه  من به شخصه اعتراض میکنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شما تو خونه خودت بکش .وقتی تو بالکن میکشی و بوی دود میره خونشون پس حق با اونه .شماباعث ازارش شدین .

دقیقا چطوری وقتی پنجره اش بسته بوده دود رفته ؟ بعدش شما برو تحقیق کن قلیون اونقدر دود نداره که تو هوای آزاد دودش اذیت کنه

نگفتم بی‌فرهنگی عزیزمصحبتم اینه شماهایی که توی شهرهای بزرگ هستین و چاره‌ای ندارین که توی آپارتمان زن ...

عزیزم آپارتمان مون قانون داره و اینا جزوش نیست 

والا اگه ناراحت نمیشی حق با همسایست درسته تو بالکن خودتی ولی دودش به هر حال اونا استشمام کردن که شاکی شدن بعصیا حساسیت دارن

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
2810