2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید خودتون درخواست بدین امکان‌سنجی کنن. اگر تحت پوشش بود میان نصب میکنن.

سر کوچه خیابونمون اسفالتو کندن کابل گذاشتن و اسفالت کردن حدود ۷ ماه میشه 

تو نقشه زده تحت پوشش تو ۲۰۲۰ و مخابرات گفته تحت پوشش نیستی ولی استشهادیه باید بدی

که علاوه بر هزینه بالا میگن رفیقام به خاطر گفتن استشهادیه باید قیدشو بزنی

تازه همسایمون انقدر بدردنخور و عوضی هست که باهاش ارتباط ندارم

بعد ساختمونمون ویلاییه همین طور همسایه هامون

ولی رفیقی میگفت چون کابل رد شده باید منتظر باشی باکس وصل کنن الان ۷ ۸ ماهه که خبری از باکس نیست

2805
منطقه ما تازه دارن می‌کشن. هنوز وصل نشده. برادرشوهرم که خونه‌شونو عوض کرد از اول فیبر نوری بود. خیلی ...

او من شنیدم که بهترین اینترنته فیبر نوری

نشنیدم کسی ازش بد بگه

شما اولین نفرین که میشنوم

سر کوچه خیابونمون اسفالتو کندن کابل گذاشتن و اسفالت کردن حدود ۷ ماه میشه تو نقشه زده تحت پوشش تو ۲۰۲ ...

درست گفتن. تا باکس وصل نشه اشتراکی هم ندارن که بدن. استشهادیه لازم نداره. فقط تحقیق کنید که کدوم شرکت پروژه فیبر نوری شهر و منطقه‌تون رو گرفته از همونجا پیگیری کنید. شرکت شاتل کمتر از دو هفته همه کاراشو انجام میده. 

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
منطقه ما تازه دارن می‌کشن. هنوز وصل نشده. برادرشوهرم که خونه‌شونو عوض کرد از اول فیبر نوری بود. خیلی ...

واس ما کشیدن اسفالتم کردن ولی ۸ ماهه که باید باکسو وصل کنن تا از اون کابله انشعاب بده به خونه 

رفیقای تلگرامم میگفتن خودشون از مخابرات میان باکسو وصل میکنن ولی خبری نیست

او من شنیدم که بهترین اینترنته فیبر نورینشنیدم کسی ازش بد بگهشما اولین نفرین که میشنوم

منم شخصا استفاده نکردم. دخترای برادرشوهرم خیلی ناراضین. بچه هم نیستن بگم حالیشون نمیشه. بزرگه دانشجوئه کوچیکه امسال کلاس 12.

حتما تجهیزات مشکل داره یا شرکت ارائه دهنده مشکل داره. من با شاتل تا ۹۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت گرفتم.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
واس ما کشیدن اسفالتم کردن ولی ۸ ماهه که باید باکسو وصل کنن تا از اون کابله انشعاب بده به خونه رفیقای ...

برا ما هم کشیدن و آسفالت کردن ولی یه ماه هم نمیشه. حقیقتش پیگیر هم نیستم چون به حالم فرقی نداره. من فقط اینترنت همراه استفاده می‌کنم. 

برا ما هم کشیدن و آسفالت کردن ولی یه ماه هم نمیشه. حقیقتش پیگیر هم نیستم چون به حالم فرقی نداره. من ...

میشه اگه باکسو وصل کردن بهم اطلاع بدین اگه وصل کردین؟ 

اگه یادتون بود

2810