2777
2789

خرش از پل گذشته 

میخوام بهت بگم که، هر بار موفقیت جدید کسب کنی و برگردی، منو میبینی که دارم تشویقت میکنم... هر بار که زمین بخوری و برگردی، منو میبینی که دستمو دراز کردم تا بلند شی... هر بار بشکنی و برگردی، منو میبینی که آغوشم برات بازه تا اونقدر به آغوش بکشمت که تیکه های شسکتت به هم بچسبه... این "من" تا وقتی که هستی کنارته 💚☕🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فکر کن اینی که می‌شناختی انقد تغییر کرده

اونی که نمی‌شناسی رو چه‌جور میخوای تحمل کنی؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

ولی اگه درست و اصولی باشه شناخت بهتری میتونی داشته باشی

باید حواست کاملا جمع باشه فقط دنبال لاوترکوندن نباشی

تو موقعیت های مختلف بسنجی ش 

صمیمیت کنترل شده داشته باشی

مشاوره هم برید

اینجوری بین یک یا دو سال درصد زیادی از شخصیت شو میشناسی

🏃🏻‍♀️

کاملا درسته من قبل ازدواجم با کسی تو رابطه بودم که تا مرحله نامزدی هم پیش رفتیم اما اگه باهاش ازدواج میکردم بدبخت میشدم ، در عوض با شوهرم سنتی ازدواج کردم البته ایشون و بابام خیلی خوب میشناخت و واقعا مرد رو دستش ندیدم انقد ک جنتلمنه و با هم اوکی هستیم ، واقعا ادم نمیدونه درباره ازدواج چی بگه انقد که هندونه ی در بسته ست

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

خب همه از دور بلدن بازیگر باشن دیگه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

تو فکر کن اینی که می‌شناختی انقد تغییر کردهاونی که نمی‌شناسی رو چه‌جور میخوای تحمل کنی؟

خوب نمی شناسه الان رفتار براش عادی میشه باش کنار میاد ولی وقتی به رفتار خوب عادت کردی تحمل رفتار نامناسب رو نداری 

خوب نمی شناسه الان رفتار براش عادی میشه باش کنار میاد ولی وقتی به رفتار خوب عادت کردی تحمل رفتار نام ...

از اون حرفا بود چه ربطی داره آخه؟

لازمه هر ازدواجی شناخته

رفتار بد کِی عادی می‌شه؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چطوری بود ایشون ک کنسل شد؟

خب اول اینکه ما باهم تفاوت طبقاتی داشتیم خیلی زیاد و ایشون و خانواده ش بعد اینکه نامزد شدیم خودشو نشون داد و فهمیدیم دنبال پوله ، کلا هیچ جوره به هم نمیخوردیم و دنیاهامون خیلی فرق داشت ، مشکلات اخلاقی هم داشت مثلا کارای مشکوک میکرد و همیشه من میشدم مقصر 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد