میخوام بهت بگم که، هر بار موفقیت جدید کسب کنی و برگردی، منو میبینی که دارم تشویقت میکنم... هر بار که زمین بخوری و برگردی، منو میبینی که دستمو دراز کردم تا بلند شی... هر بار بشکنی و برگردی، منو میبینی که آغوشم برات بازه تا اونقدر به آغوش بکشمت که تیکه های شسکتت به هم بچسبه... این "من" تا وقتی که هستی کنارته 💚☕🕊️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاملا درسته من قبل ازدواجم با کسی تو رابطه بودم که تا مرحله نامزدی هم پیش رفتیم اما اگه باهاش ازدواج میکردم بدبخت میشدم ، در عوض با شوهرم سنتی ازدواج کردم البته ایشون و بابام خیلی خوب میشناخت و واقعا مرد رو دستش ندیدم انقد ک جنتلمنه و با هم اوکی هستیم ، واقعا ادم نمیدونه درباره ازدواج چی بگه انقد که هندونه ی در بسته ست
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ.خدایا! مرا بهوسیلۀ حلالت از حرامت بینیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بینیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E
خب اول اینکه ما باهم تفاوت طبقاتی داشتیم خیلی زیاد و ایشون و خانواده ش بعد اینکه نامزد شدیم خودشو نشون داد و فهمیدیم دنبال پوله ، کلا هیچ جوره به هم نمیخوردیم و دنیاهامون خیلی فرق داشت ، مشکلات اخلاقی هم داشت مثلا کارای مشکوک میکرد و همیشه من میشدم مقصر
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد