2777
2789
عنوان

کیا بچه شیر به شیر دارن یا چند تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 21 پست
من پسرم ده سالشه دخترم دوسالونیم کوچکتروقتی دعوا میکنن پشه کش برمیدارم برا دوتاشونحالا اروم یکی هم م ...

من تا حالا دستم به روشون بلند نشده ولی گاهی به حدی جنون میرسم میگم خفشون کنم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
من ۲۶سالمه ولی ازبس جیغ ودادمیکنم وعصبی میشمکلا دست چپم دردمیکن

منم همینطور .خیر سرم سومی ناخواسته باردارم دلم میخواد بمیرم تموم بشه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا حالا دستم به روشون بلند نشده ولی گاهی به حدی جنون میرسم میگم خفشون کنم

من پسرم بیش فعاله دخترمم در حد یه بیش فعال شیطونه

اصلا پشه کش برندارم نمیشنن😂😂

منم یوقتایی میشینم وسط سالن خودزنی میکنم یه دوساعتی آروم میشن😂😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اوف تابه سن شما برسن هیچی ازمن نمیمونه ازمن دوتا دختر شیطون یکی ۳ساله یکی ۱۱ماه

چرا میمونه فقط کافیه وارد بحث و جدلشون نشید از دور حواستون باشه که صدمه جدی بهم نزنن ولی تظاهر‌کنید که براتون مهم نیست بجاش وقتایی که باهم‌خوبن بهشون محبت کنید و تشویقشون کنید و بهشون جایزه بدید و برای دختر سه سالتون‌داستانایی با موضوع همکاری بخونید 

خب میان به من میگن.خودشون با همدیگه باشند من دخالت نمیکنم.دخترم دائم روزی هزار بار میگه مامان ببین م ...

وقتی بچه بودیم میرفتیم چغولی همو به مادربزرگم میکردیم بجای اینکه طرف مارو بگیره میگفت لابد چغولی منم به یکی‌دیگه میکنی آره؟؟ کلا یه جوری رفتار‌میکرد که به ما بفهمونه طرف ما نیست و‌ ما باهم‌تو‌یه تیمیم مثلا جفتمون‌رو‌ تنبیه میکرد اونو بخاطر اشتباهش منو بخاطر اینکه اونو‌لو‌دادم و هواشو نداشتم