2777
2789
عنوان

چرا قدیم بچه ها سر وقت بدنیا میومدن الان تا چهل و دوهفته هم طول میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 29 پست
دکتر نگفت خب.گفت یه هفته دیگه بیا.ینی سه شنبه باید باز برم.حتی سونو هم ننوشت برام

برای من دکترم نوشت، رفتی پیشش حتما بگو

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چهل هفته و یک روزم الان.استرس دارم لگنم باز نشده.زایمان سوممه همیشه فکر میکردم زودتر زایمان میکن ...

چرا سزارین نمیکنی؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
برای من دکترم نوشت، رفتی پیشش حتما بگو

دیگه میگم بستری کن تمام.با معاینه دوسانت بستری میکنن ؟من برای قبلی ها هم دوسانت بودم با آمپول فشار و ورزش تو بیمارستان و برش پرینه باز کردن دراوردن

ببین اسیاولا قدیما دقیق تاریخ نمیدونستن که دوما به بدن مادر بستگی داره و تحرکمن خودم با این که تحرکم ...

کیسه ابت پاره شد؟بچه باید درشت باشه تا کیسه ابو بتونه پاره کنه؟من بچه اولم نزدیک چهار کیلو شده بود کیسه پاره شد 

آخه الان میگن بچه دیر بشه از وقتش امکان داره مدفوع کنه که خطرناکه یا مشکلات دیگه

قدیمم همین مشکلات بوده خیلی خیلی بیشتر

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کیسه ابت پاره شد؟بچه باید درشت باشه تا کیسه ابو بتونه پاره کنه؟من بچه اولم نزدیک چهار کیلو شده بود ک ...

نه درد داهم شروع شد ...سر بچه اول آمپول فشارم زدن ....ولی سر بچه دوم ۳۷ هفته دردام شروع شد ...بعد کیسه آب خودش پاره شد و دنیا اومد 

نه درد داهم شروع شد ...سر بچه اول آمپول فشارم زدن ....ولی سر بچه دوم ۳۷ هفته دردام شروع شد ...بعد کی ...

پارگی کیسه آب زیاد مهم نیست مهم اینه لگن باز شده باشه یا نه.چون کیسه آب رو دکتر خودش هم می‌تونه پاره کنه 

دیروز یساعت تو حموم موندم.زعفرون منو ترسوندن نخوردم

من تخم شوید ک دم کردم کیسه ابمو تحریک کرد یه ساعته رفتم بیمارستان

البته من ورزش هم میکردم 

زیاد اذیت نشدم سر زا 

خرما یک بسته و نیم خوردم تا به دنیا بیاد آبمیوه چهار تا دو مشت پسته خخخ ماما میگفت بخور جون بگیری 

منم ترسیدم از زعفران ولی دو سه تا پرک ریختم تو چایی همون لحظه های آخر دم کردم خوردم

من تخم شوید ک دم کردم کیسه ابمو تحریک کرد یه ساعته رفتم بیمارستانالبته من ورزش هم میکردم زیاد اذیت ن ...

کمی ورزش میکنم یا پیاده روی میکنم اینقد خسته میشم که نگو انکار کوه کندم.واسه بچه اول انرژیم خیلی بیشتر بود همش بازار گردی میگردن

کمی ورزش میکنم یا پیاده روی میکنم اینقد خسته میشم که نگو انکار کوه کندم.واسه بچه اول انرژیم خیلی بیش ...

سنگین شدی حسابی برا همونه 

من اگ اون ورزش های یوگا نبودن اصلا نمیتونستم حرکت کنم 

ماه آخر خونه زو حسابی سابیدم شستم ک میدونستم بعدش وقت و حوصله ام نمیکشه 

دکتر گفت خوب کاری کردی تحرک داشتی