2777
2789
عنوان

دخالت خانواده شوهرم

182 بازدید | 14 پست

سلام یساله عقدم تو این یسال واقعا خسته شدم خانواده شوهرم تو زندگیمون دخالت میکنن و گیر میدن و.. شوهرمم گوش میده از مادر شوهرم بگیر تا برادر شوهرم همش گیر میدن و دخالت میکنن مثلا توی لباس پوشیدنمون توی زندگیمون یه مهمونی دعوت میشیم منو شوهرم دوس نداریم بریم ولی مادر شوهرم میگه باید بیاین هرچی میگیم دوس نداریم فلان مادر شوهرم ناراحت میشه قهر میکنه یه شب رفته بودم عروسی مادر شوهرمم بود شام که خوردم شوهرم پیام داد گفت بیا بریم خونه اونوقت به مادر شوهرم گفتم میخام برم گفت چه زود فلان بشین حالا قیافش بهم ریخت بعدش فرداش اومده بود به شوهرم گفته بود چرا زنت زود پاشد منو تنها گذاشت فلان با اینکه جاریامم اونجا بودن

کلا دوس داره بچسبیم به هم مادر شوهرم دلمو شکونده ناراحتم کرده جوری که هر شب گریه کردم بعد انتظار داره به همه حرفاش گوش بدم کلا دوس داره هرجا میره منم باهاش برم ولی دوس ندارم 

مهمونی دعوتیم چند شب دیگه بعد دیشب شوهرم گفت نمیریم هرکی هرچی بگه جوابشو میدم اونوقت مادر شوهرم قهر کرده بود که حتما باید بیاین بعدش برادر شوهرم زنگ زد به شوهرم گفت بیاین فلان شوهرمم گوش داد گفت باشه میایم

من دوس دارم خودمون واسه خودمون زندگی کنیم از دخالت و گیر دادن بدم میاد شوهرمم به حرف اونا گوش میده میگه مجبورم بخدا خسته شدم شوهرم میگه توی عقد اینجوریه بریم زیر یه سقف دیگه دخالت نمیکنن بنظرتون چیکار کنم چی به شوهرم بگم خسته شدم

مادر شوهرم میگه هرجا میریم باید پیش من بشینی و..

دلیل کارش چیه؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلن دروغ میگه زیر ی سقف بری بدتره

از الان رفت آمد کلن قط کن 

بگو بابام دیگه اجازه نمیده جایی برم 

اشتباه کردی عزیزم..تک دوران عقد نباید رفت آمد میکردی

نهایت ماهی ی بار شام بری خونه پدرشوهر و برگردی

اصلن دروغ میگه زیر ی سقف بری بدترهاز الان رفت آمد کلن قط کن بگو بابام دیگه اجازه نمیده جایی برم اشتب ...

نمیدونستم اینجوری میشه ولی به همه چی گیر میدن حتی به شوهرم و من دوس ندارم اینجوری 

نمیدونم والا میگه مردم بد میگن فلان اگه پیش من نشینی فکر میکنن رابطمون خوب نیس

خوب کم و بیش درست میگه 

ولی میتونی پیش جاری هات بشینی اگ بااون اکی نیستی اینطوری خرفم درنمیاد پشتتون

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
خوب کم و بیش درست میگه ولی میتونی پیش جاری هات بشینی اگ بااون اکی نیستی اینطوری خرفم درنمیاد پشتتون

اخه جاریام اینجوری نیستن هر کاری بخوان میکنن و هرجا بخوان میشینن و کسیم چیزی بهشون نمیگه ولی فقط تو زندگی من و شوهرم دخالت میکنن نمیدونم چرا