2777
2789
معجون بوعلی رو امتحان کنه البته عوارض داره . من خوردم به ناچار اما آزمایش دادم بعدش سالم بودم فقط حس ...

والا معده اش از بچگی داغونه

این همه پودرم خورد دیگه کسی جرات نمیکنه چیزی بهش پیشنهادبده😂فکرنکنم جواب بگیره

تازه غذام خیلی میخوره هااا

خیلی

ولی وزن نمیگیره

حتی بردن ازمایش انگل هم گرفتن ازش نداشت😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان مجرد ،، اصلا به فکر چاقی نباشید که ازدواج و زایمان و بابا رفتن سن همشه اضافه وزن میارهمن‌با ق ...

ولی من موقع ازدواج ۷۳ بودم . تو ماه های اخر بارداری ۸۴ شدم الان ۶۴ هستم 

ولش مهم نیس. آخه بعضیا اشتباهی تو ثبت نام مرد و انتخاب میکنن.اما چیز خاصی هم نگفت نظرش بود.

خوشم نمیاد یه مرد بیاد تو زنا درمورد هیکل هم نظر میده

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
اونجوری هم خوبه زاویه داره صورتت نه ؟ حالا همیشه تو جمع بمن میگن صورتت زاویه نداره چونت تیز نیس . آ ...

اره داره

والا هرجوری باشی یچیزی بهت میگن اهمیت نده

وای گرد وتپلی بخدا عالیه

شوهرم پر لپه از حرصم فشارشون میدم

میگم بهش کوفتت بشه😂بخدا من هیچی ندارم پوسته

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
والا معده اش از بچگی داغونهاین همه پودرم خورد دیگه کسی جرات نمیکنه چیزی بهش پیشنهادبده😂فکرنکنم جواب ...

پس ژنش اونجوریه عیبی نداره مهم اینه خودش راضی باشه و تنش سالم 

یه ذره کوچولو شکم دارم ولی نمیدونم موقع پریود هم ورم میکنه انگار

اون طبیعیه

یکم ورزش کن خوب میشی

ولی من موقع ازدواج ۷۳ بودم . تو ماه های اخر بارداری ۸۴ شدم الان ۶۴ هستم

بچه تون چند وقتشه

موقع شیر دهی مخصوصا زایمان اول خیلی وزن کم میکنی 

اما متاسفانه رعایت نکنی دوباره بیشتر از وزن قبل بارداری میشی

پس ژنش اونجوریه عیبی نداره مهم اینه خودش راضی باشه و تنش سالم

اره ب داییاش رفته😑راضی ک نیست دیگه بیخیال شد

اره دارهوالا هرجوری باشی یچیزی بهت میگن اهمیت ندهوای گرد وتپلی بخدا عالیهشوهرم پر لپه از حرصم فشارشو ...

😁همسر منم فرم صورتمو خیلی خوشش میاد میگم بزار لاغر کنم نمیزاره میگه به نظر هیچکی اهمیت نده 

هر فرم صورتی زیبایی خودشو داره الان صورت زاویه دار مده 

2810