2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر همسایع گرم گرفت😒

433 بازدید | 22 پست

دیروز همسایه یه وسیله اش بیرون بود ما برداشتیم تا خودش اومد بدیم بهش یچی بود که کسی دیگه ای برمیداشت نمیداد بهش حالا ما نمیدونستیم اصلا مال این خانومه 

بعد دیدم بیرون میگرده دنبالش صداش زدم نشونی گرفتم بردم بدم بهش شب بود شوهرمم اومد باهام 

هعی شوهرم جلو جلو باهاش حرف میزد دختره ام هعی اعتماد بنفس میگرف میخواست بگه شما چرا برداشتینش شما دزدیدینش /: 

بقرآن یه محله ای هستیم من انسانیت ب خرج دادم کاش یکی دیگه برمیداشت میسوزوندش 

بعد مادر دختره ام از اونور داد میزد دختره نشسته بود قانعش میکرد نه اونطور نشده مامان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیتونم بگم شناسایی میشم

😑😑😑😑😑

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

وسیله رو بگو تا بگیم دختره اشتباه فک کرده یا نه

در ضمن عزیزم شاید شوهرت اطلاع داشته شما

زودجوشی و اخلاقت تنده استرس گرفته باز بحث و جنجال را بندازی مجبور شده با گرم‌ گرفتن لاقل اونو از جنجال منصرف کنه و قانع کنه بفرسته خونه اش ک آبرو ریزی نشه وگرنه هیج مردی اوسکول نیست با همسایه گرم بگیرع

وسیله رو بگو تا بگیم دختره اشتباه فک کرده یا نهدر ضمن عزیزم شاید شوهرت اطلاع داشته شمازودجوشی و اخلا ...

مال من حس کردم ضعف دختر داره 

میخواستم با بولدوزر از روش رد شم یجوری تند تند میحرفید 

اومده خونه میگه دوربین داشت پسش نمیدادیم یا دعوا میکردی میتونست شکایت کنه باور ندارم حرفشو