2777
2789
عنوان

شوهرم اسم دخترای متفاوت سرچ میکنه تو اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول اینو بگم اگه خیانت نکرده یا اشتباهی نکرده ب فکر جدایی نباش فک کردی بقیه پسرا پسر پیغمبرن؟؟ ...

نه با اینکه پیجشو ببینم مشکلی نداره اصلا

حتی یه تایمی همه پیجاشو خودش داده بود رو گوشیم داشتم 

ولی سر یه مسئله ای چون رفتم کارآگاه بازی درآوردم و دایرکت خودشو رفیقاشو خوندم پسورداشو عوض کرد

ولی گوشیشو میده دستم ک برم اینستاشو اینا

کاری نداره

ولی نمیدونه که بعد عوض کردن پیجاش

من پسورد پیج اصلیش ک همه فعالیتش توشه رو دارم 

نه با اینکه پیجشو ببینم مشکلی نداره اصلاحتی یه تایمی همه پیجاشو خودش داده بود رو گوشیم داشتم ولی سر ...

من و پارتنرم قول دادیم اینستا نداشته باشیم. من پاک کردم ولی اون هروز بهونه میاره واسه پاک کردن. منتظرم ی دعوای جنجالی درست کنم شورشو در آورده ولی تو اول منطقی صحبت کن 

شوهر من حتی ی بارم ب کسی ن نگا کرد ن ازین کارا حتی اینیستام فقد عکسای منو میزاره دوماه براش نصب کردم ...

شوهر من راضی نمیشه عکسمو تو پیجش بذاره خیلی حساسه سر عکسم 

حتی عکس دونفرمون...

ولی مثلا رو پستاش تگم میکنه

یا استوری عاشقونه میذاره برام تگم میکنه

و تو بیو پیجشم اسممو زده

من و پارتنرم قول دادیم اینستا نداشته باشیم. من پاک کردم ولی اون هروز بهونه میاره واسه پاک کردن. منتظ ...

لعنت به مجازی

لعنت به اینستا

منم یبار نمیدونم چیشد که صحبتش شد که یا پاک کنیم یا نمیدونم چی

پیشنهاد هم از خودش بود

و چون من بیشتر از خودش تو اینستا وقت میگذرونم فکرشو نمیکرد قبول کنم

ولی وقتی قبول کردم گزینه ی دوم رو اعمال کرد بجا پاک کردن 😂

ما هم 7ساله با همیم. چه حسی داره الان ب هم رسیدید؟؟ واسه رسیدن بهت عجله داشت؟ پارتنر من حس میکنم ریل ...

نه عجله نداشت و من بخاطر سردی و بیخیالیش رابطه رو بعد 6سال کات کردم

و برای اولینبار به مدت دو سه ماه کات بودیم تا اینکه با گریه و التماس برگشت ولی بعد برگشتش ازدواجمون خیلی عجله ای و هول هولکی شد و با اینکه ازش فرصت خواستم که بسنجم ببینم تغییری کرده یا نه ولی انقد عجله ای اقدام کرد ک ب خودم اومدم دیدم زنش شدم

اولشم تو فضا بودم

ولی بعد چندماه بخاطر یسری کاراش از همون فضا سقوط کردم🥲

اینو بگم اگه الان تو دوستی احساس میکنی بدردت نمیخوره یا هر حس دیگه ای و فقط چون عاشقشی دلت میخواد باهاش ازدواج کنی

ازدواج نکن چون عشق کافی نیس

اگه عقلت مخالفه ازدواجتونه و فقط قلبت موافقه

شکست میخوری

و الان واقعا توش موندم که بیخیالش بشم و به روش نیارم و منم ازین ب بعد مثل خودش انجام بدم که ببینه و ...

ببین عزیزم اکثر مردا همینن تو عروسی رو سعی کن یکم بندازی عقب 

بعد اصلا بروش نیار پیشش بشین بگو همسر دوستم همیچین کاری میکنه بمن گفت شوهر توام اینجوری گفتم نننن اصلا . بعد بگو خداروشکر بتو اعتماد کردم تو اصلا اینجوری نیستی و خیالم از بابت راحته بگو آره بیچاره دوستم میخواد طلاق بگیره منم جای اون بودم ی لحظه همچین مردی رو تحمل نمیکردم 

بعد  چن روز دوباره چک کن ببین تلنگری که زدی بهش فایده ای داشته خودشو اصلاح کرده یا ن