2777
2789
عنوان

شوهرم اسم دخترای متفاوت سرچ میکنه تو اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 62 پست

تازشم

بغیر ازین قبلا چندین بار دیدم ک مثلا چندتا پست دخترای خارجی که سبک ارایش خاصی دارن 

یا پست خانمای همشهری رو مارک کرده تو قسمت ذخیره شدش هست

قول داد برطرف کنه این قضیه رو و مرتب چک میکنم از بعد قولش چیزی ندیدم

یا مثلا ۹۹درصد دخترای همشهری رو فالو داشت 

ک میشه گف تعدادشون رو بخاطرم ب نصف یا کمتر از نصف رسوند

ولی هنوز هستن 

درصورتیکه من حق ندارم پسر همشهری فالو داشته باشم یا منو فالو داشته باشن غدغنه

ولی خب دوتا پیج دیگه داره ک من اونارو ندارم و نمیدونم توشون چخبره فقط چندبار ک گوشیش دستم بود رفتم تو اون دوتا پیجش ک توشون فعالیتی نداره و اکسپلورش رو دیدم ک متاسفانه اکسپلورش همش عکس دختر بود... وقتی بهش گفتم چرا اینطوره

تو دوس داری بیای ببینی اکسپلورم همش عکس پسرای سیکس پک داره ؟چ حسی بت دس میده 

گف حق داری ولی اینا مال قبله و همون‌جوری مونده چون فعالیتی ندارم تو این پیجا اکسپلورم با چیزای قدیمی مونده درصورتیکه اکسپلور پیج فعالم رو ببینی همش عکس ماشین و موتور و این چیزاس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی سایت اجتماع چند هزار نفریه نه میلیونی برخی تاپیک ها هم برای پربازدید شدن و استفاده کردن برای م ...

شما فکر میکنین مدرک ما فقط نینی سایته؟ اطرافم یه ادم خوشبخت ندیدم...

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

چرا باید اسم آدمای هم شهری رو سرچ کنه؟یکن عادی نیست. به نظرم می شناسه اون دخترا رو.اگه مدل و بازیگرا ...

اره اون قبلیارو ک سرچ کرده بود کسایی بودن ک میدونم میشناختشون یه دورانی

راستش خسته شدم از بس سوال پرسیدم و ازش خواستم یسری چیزارو انجام نده یا بده ...

مخصوصا ک ما ۶سال باهم دوست بودیم و مثلا خیلی ادعای عاشقیش میشه ...

تازشمبغیر ازین قبلا چندین بار دیدم ک مثلا چندتا پست دخترای خارجی که سبک ارایش خاصی دارن یا پست خانما ...

همین الان ک عقدی قیدشو بزن اسی این لطفو به خودت بکن🫂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

و الان واقعا توش موندم که بیخیالش بشم و به روش نیارم و منم ازین ب بعد مثل خودش انجام بدم که ببینه و بفهمه چه حس مزخرفی میده اینکار

یا به روش بیارم بازم؟چه فایده وقتی چندین بار درین باره صحبت کردم 

و حتی به این فکر میکنم که جدا بشم 

ولی میگم شاید همه ی اقایون همین باشن و جدا بشم ک چی

ک تهش برم با یکی که نه فقط تو مجازی سرچ میکنه دخترارو

بلکه تو واقعیت هم چشماش میچرخه ...؟

شاید رل دوستش ایناس از سر کنجکاوی سرچ کردهشاید اسمشو شنبده از این بلاگر معروفاس سرچ کرده ببینه کیه

نه بلاگر نیس 

دختره کلا پیجش پرایوته و همش۴۵تا فالورز فالوینگ داره

شوهرم حتی فالوش نداره 

فقط سرچ کرده اسمشو

و حتی به این فکر میکنم که جدا بشم ولی میگم شاید همه ی اقایون همین باشن و جدا بشم ک چیک تهش برم با یک ...

عزیزم اول اینو بگم اگه خیانت نکرده یا اشتباهی نکرده ب فکر جدایی نباش فک کردی بقیه پسرا پسر پیغمبرن؟؟ ولی اینم بدون اگه پیجشو نمیزاره ببینی مطمئن باش ی چیزایی داره ک نمیخواد. و این پیجش هم دلیلی نداره دختر فالو کنه خیلی از خیانت ها از همینجا استارت میخوره باهاش قطعی صحبت کن حل کن این مشکلو 

و حتی به این فکر میکنم که جدا بشم ولی میگم شاید همه ی اقایون همین باشن و جدا بشم ک چیک تهش برم با یک ...

شوهر من حتی ی بارم ب کسی ن نگا کرد ن ازین کارا حتی اینیستام فقد عکسای منو میزاره دوماه براش نصب کردم گوشیش ک سر کار دستش نیست خونه ام کلا دست منه بازی میکنم سه ساله هیچی ندیدم ادم خوبم هست اوضاع مالی شوهرت چجوریه