2777
2789
عنوان

شوهرم اسم دخترای متفاوت سرچ میکنه تو اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 62 پست
خب هرکس یه مدلیه شما شهرستان هستین اره

شهرستانیم ولی شهر کوچیکی نیس...

ولی میگه دوس ندارم فردا روزی عکس زنمو تو گوشی دوستام یا کسی ببینم

اگرچه من عکسم رو پیجم و تو پیجم هست

ولی پسر همشهری حق داشتن پیجم و دسترسی ب عکسام رو نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم اکثر مردا همینن تو عروسی رو سعی کن یکم بندازی عقب بعد اصلا بروش نیار پیشش بشین بگو همسر د ...

اره من عروسی رو انداختم عقب چون خیلی چشمم ترسیده

یک سال و نیمه ک عقدیم و واقعا میتونم بگم سخت ترین و بدترین دوران عمرم بوده 

ببین عزیزم اکثر مردا همینن تو عروسی رو سعی کن یکم بندازی عقب بعد اصلا بروش نیار پیشش بشین بگو همسر د ...

باشه گلم سعی میکنم اینکار رو بکنم اصلا سیاست ندارم متاسفانه 

ببین یچیزی بگم ما خیلی حساسیت 

من پیج پسر عموم رو دارم چقدر دختر داف فالو داشت چقدر رقاص و خواننده ی زن فالو کرده بود که من حرصم گرفت ولی خانومش تا میتونه خرج میکنه خودشم خیلی خوشگله دختر عمه مه

حالا پسر عموم خیلیم خانمش رو دوس داره و عاشقشه حتی پیش ما هم از خانمش تعریف میکنه و یبار دختر عمم گفت نگا به زن دیگه کنی چشاتو در میارم گفت من تو رو ول نمیکنم برم به اونا چشاش پر اشک شده بود من فهمیدم واقعا عاشقشه....

ببین یچیزی بگم ما خیلی حساسیت من پیج پسر عموم رو دارم چقدر دختر داف فالو داشت چقدر رقاص و خواننده ی ...

اره منم بخاطر اینکه بقیه پسرارو دیدم که چ پیجایی رو فالو دارن و کارشون حتی از فالو گذشته برا همین میگم به این دلیل با همسرم بهم نزنم...ولی خب همینم تحملش برام سخته 

چون منم هیچی براش کم نذاشتم و خداروشکر نه از خوشگلی کم دارم نه هیکل

جدا ازین 

چندین بار شده که خیلیااا حتی خونوادم بهم گفتن این ادم و این خونواده لیاقتت رو ندارن

چون واقعا خود همسرمم خیلی در حقم کوتاهی و بدی کرد 

شمام بخاطر کارای همسر و خونوادش؟!

بله . من مادر شوهرم ۷ ماه بعد از عقدمون فوت کرد بخاطر ناراحتی قلبی و ۷۵ سالش بود از اون زمان خواهر شوهرام سر ناسازگاری بر داشتن باهام از اونموقع دیگه دوران خوش من تموم شد ....

اره منم بخاطر اینکه بقیه پسرارو دیدم که چ پیجایی رو فالو دارن و کارشون حتی از فالو گذشته برا همین می ...

تنها چیزی که میتونم بهت بگم به حرف پدر و مادرت گوش کن ببین عزیزم خانواده ی آدم بعد از خدا تنها پناه آدمن با مادرت در این باره حتما حرف بزن تو بچه نداری ازدواج هم نکردی . بهش بگو از اون مشورت بگیر هم دلسوزته هم تجربه اش بیشتره . من هیچ شناختی از همسرت ندارم فقط این ی دلیل . دلیل بر طلاق هم نمیشه جوانب دیگه رو بسنج و مهم تر همه اینکه ببین میتونی کنار بیای یا نه 

ولی همیشه به حرف مادرت گوش کن  

تنها چیزی که میتونم بهت بگم به حرف پدر و مادرت گوش کن ببین عزیزم خانواده ی آدم بعد از خدا تنها پناه ...

مامانم همین دو سه روز پیش گفت که اگه میدونسم توام دوسش نداری و میلی بهش نداری اصلا نمیذاشتم ازدواجتون سر بگیره و بهم میزدم همه چیو

ممنون فداتشم ...

منم خیلی روزا به اندازه موهای سرم از ازدواجم باهاش پشیمون شدم

خیلی روزا از ازدواجم باهاش پشیمون شدم

ولی اصلا جرات جدا شدن ندارم و از عواقب جدایی و بعدش خیلی میترسم 

احساس میکنم اونقدی قوی نیستم که بخوام با همچین شکستی روبرو بشم