2777
2789

خسته شدم وقتی کاری از دستم بر نمیاد 

دیگه هرچیم شد میخام بگیرم بخابم

سیل هسته ای منجر به زلزله گرونی جنگ  

انقد که از خواب پریدم از ترس جونم فرداش یه اتفاقی تو بدنم افتاد 

اگه مرگم اینجا نوشته شده باشه کاری از دستم بر نمیاد

نمی‌دونم چه جوری شد از بین این همه کشور منو گذاشتین اینجا فقط امیدوارم تناسخ باشه منم طعم زندگی عادی بکشم تو زندگیم اگه نه خدایا تومنم نمیبیخشی منم تو رو نمیبخشم

تفکراتت خیلی افتضاحه 

تناسخ چه صیغه ایه مگه مسلمان نیستی؟

چرا گذاشتی ذهنتو به بازی بگیرن

در ضمن آدم بلاخره یه جایی یه روزی میمیره راه فراری که ازش نیست 

الانم هیچ خبری نیست بگیر بخواب 

زندگی با ترس = با مرگ

روخودت کار کن چون هر دو تو یه شرایطیم من نمیترسم ولی تو میترسی 

مشکل رو در درون خودت پیدا کن 

حسبی الله ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هرکسی تو هرکشوری یه بدبختی داره،زندگی اینه،همینجوریه،من خدارو شکر میکنم تو غزه و لبنان به دنیانیومدم🥲

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
2805
تفکراتت خیلی افتضاحه تناسخ چه صیغه ایه مگه مسلمان نیستی؟چرا گذاشتی ذهنتو به بازی بگیرندر ضمن آدم بلا ...

تفاوتمون اینه شما ایمانت قویه ولی مال من ضعیف.که باعث ترسم میشه.خدا بهم کمک کنه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
دلت میخواس تو کشور افغانستان یا لبان یا عراق یا سوریه بودی ؟هر کیی تو این دنیا از چیزی راضی نیست فا ...

لبنان و عراق مشکلی ندارن که،عین ایرانن . حتی طبق مستندی که خودِ تلویزیون نشون داد وضع لبنانیام خوبه و مردمش تو کار تجارتن.

سوریه هم بعضی مناطقش درگیر جنگ و ویرانین‌

فقط افغانستان نابوده

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

الان منظورت چیه هی تاپیک با این موضوع میزنی تو همه صفحه ها هم میری همینو میگی؟؟؟ هرکس یه جوره، زلزله یا احتمال جنگ یا گرونی همه جای دنیا هست. انتخاب با خودته با حس بدبختی زندگی کنی یا از اینکه به جای جنگ فقط یه مدت احتمال جنگ دادی خدارو شکر کنی.. حس منفی و احساس بدبخت بودنت رو به همه منتقل نکن لطفا

تفکراتت خیلی افتضاحه تناسخ چه صیغه ایه مگه مسلمان نیستی؟چرا گذاشتی ذهنتو به بازی بگیرندر ضمن آدم بلا ...

خدایی خودتون میزنید به اون راه یا تو باغ نیستین؟

دلت میخواس تو کشور افغانستان یا لبان یا عراق یا سوریه بودی ؟هر کیی تو این دنیا از چیزی راضی نیست فا ...

چرا باید خودم تو شرایط بد تصور کنم من برای خودم بهترین میخام مگه من چیم کم تره که فقط خودم‌تو بلا و بدبختی باید تصور کنم

عزیزم ممکنه هیچکدوم از اینا برات اتفاق نیوفته بجاش همین فردا دور از جون توی خیابون یک ماشین رد بشه..... 

طرف مگس رفته بود توی دماغش مرد

یکی دیگه از خنده زیاد مرده

اصلا انقدررر دلیل مرگ وجود داره که ممکنه ثانیه ای دیگه زنده نباشیم

این جه طرز فکریه آخه

هیچــ
2810