2777
2789
عنوان

خوابم نبرد از فکر ولی اون گرفت تخت خوابید از سر شب

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 23 پست

خوشگل من کسی که نه به داره ن به باره حرف از بچه میزنه این فقط فط فقط میخا د کم کم ازت سواستفاده و شروع کنه.

م کم دستتو میگیره بعد بوست میکنه و .... اون اصل کاری و هم با تهدید که اگه نیای آبروتو میبرم 

و در نهایت اخاذی شروع میشه که پول میخاد ازت

جدی محکم از زندگیت پرتش کن بیرون .

شیطان رجیمه 

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
میخوام نصیحتم کنی عزیزم چون میدونم دارم اشتباه میرم

عزیزم من حرفامو زدم.ببین زمان قدیم نیست که طرف خونه نداشته باشه بگی با هم جمع میکنیم میخریم. من ۱۳ سال پیش ازدواج کردم شوهرم با یک میلیون اومد جلو ازدواج کردیم .الانبه زور صاحب خونه و ماشین شدیم اونم قبل از این گرونیا.شوهرمم هیچ وقت نگفت کار نکن حالا عاشق هم بودیم.ببین این یارو هیچی نداره اینقدر خودشوقبول داره اعتماد بنفسش بالاس که میگه همه میمیرن برای من تو چرا برای خودت ارزش قائل نیستی که اون در شان و شخصیت تو نیست 

نداره ولی وابسته شدم مشکل من وابستگی زودهنگامه

مشکلت تنهایی و ترس از ازدواج نکردنه والی این فقط برای فرار گزینه داره کوچکترین فاکتور وابسته کننده نداره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟