2777
2789
خدایی خییلی شما ۳ تا توان داریدمن اگه شب ار ساعت ۱۰دیر تر بخوابم روزش همش پاچه میگیرم

ن بابا تاپیک رویا ببین فوش دادم تا خوابیذیم خخخخ 

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بحور با جدیت تمام اینا رو گفت من ب خودم شک کردم😐😂

دو سه سال پیشم موقع نماز صبح زلزله شد. من داشتم قران میخوندم یهو دیدم خونه داره میلرزه. شوهرم خواب بود سریع رفتم بیدارش کردم گفتم پاشو زلزله... گفت خیالاتی شدی عزیزم🙄🙄🙄 گفتم لامپا رو ببین هنوز دارن تکون میخورن. اونجا باورش شد😣😣😣😣

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
🤣🤣🤣خداکنهکدوم منطقه‌ای؟اگه دوست داشتی بگو...

من بلوار توس شما کجایی 

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

کجای تهران؟؟ 😐

چرا هرچی میشه من نمیفهمم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
من بعد نماز دیگه نمیخام باز تا شب😔

ن من امین زعفرون خرید برا خونه ارسلان بره مدرسع بشینم پاکشون کنم

نزدیکیم نسبتا.ما طبرسی شمالیبولوار دوم خودمون😂

قررربونت پررررچم بالا 

جایی شله دادن بگو ،🤣🤣🤣✋

اره هممه تاپیک زدن قم امده

پرام من پری شب خواب دیدم زلزله اومذه قم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
2810