2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعریففف کنید

من وارد این سایتای دوست یابی شدم و با اولین نفر جدی شد و شماره دادم و زنگ زد و کلی حرف زدیم و دو سه شب گذشت خیلی اصرار که بیا سر قرار ولی من چون تا حالا نرفته بودم امکان نداشت جرعت کنم برم....نام شناساییش تو همون اپلیکیشن رو دادم یه هم اتاقیم که این کاره بود و فوری با اونم دوست شد و قرار گذاشتن تو پارک لاله تهران و من و دوستم باهم رفتیم ولی پسره خبر نداشت من کی هستم

واسه ما قرار اولمون قرار آخرمونم بود خودمونم میدونستیم به هم نمیرسیم اما گفتیم واسه یه بارم شده برای اولین و آخرین بار همو ببینیم. ۱۹ سالمون بود هردوتامون. همون روز یه عطر جدید خریدم زدم به لباسم هر موقع دلم تنگ میشد اون عطر و بو میکردم انگار همون لحظه ها رو دوباره حس میکردم. هیچی مثل عشق اول نمیشه. البته اون دیدار آخرمون نشد دوباره بعد از چند ماه ادامه دادیم اما آخرشم بعد ۶ سال نشد که بشه بابام رضایت نداد😶

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

خیلی خجالت میکشیدم اصلا نمیتونستم نگاش کنم با اینکه بعد هفت سال ک باهم بود شد تنهایی حرف بزنیم... شرایطشو نداشتم من...خلاصه ک ب جوری نگام میکرد اصلا نمیتونستم نگاش کنم..برا امضام 💔

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

اولین بار که رفتم شب قبلش تا ۴صبح بیدار بودیم اون روز بارون شدیدی میزد نگاش میکردم میگفتم ینی منم رل زدم😐😂

هیچی دیگه الان کناز زنش خوابه اما اون حسی که قرار اول داشتم با هیچ قراری نداشتم☹️