2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای پسر منم همینه دیوونم کرده اصلا نمیذاره بخوابم از شدت خشکی بینیش خون میاد نمیدونم چی بدم

با ویتامین آ د بینیشو چرب کن

روغن بنفشه هم برای چرب کردن بینی خوبه

ولی بازم سرچ کن مطمئن باشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
2805
والا همون آ د میزنم اصلا اثر نداره یا اسپری بینی هم زدم اثر نداره

اسپری بینی بعضیاشون خودش باعث خشکی میشه

قطره بنفشه رو امتحان کنید، من برا سینوزیتم یه مدت میزدم خوب بود

توی خونه بخور بزارید، الان که هوا سرد شده خشکی بیشتر اذیت کننده ست

اگه دستگاه بخور ندارید روی بخاری یه ظرف اب بزارید یا روی گاز اب بجوشه خونه مرطوب بشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بخور سرو یا گرم؟

سرد یا گرم خیلی فرقی نداره مهم اینه هوا رطوبت داشته باشه

شمال و جنوبیا هیچوقت مشکل خشکی بینی ندارن😁

اسپری بینی بعضیاشون خودش باعث خشکی میشهقطره بنفشه رو امتحان کنید، من برا سینوزیتم یه مدت میزدم خوب ب ...

ممنون دوست عزیز حتما قطره بنفشه هم امتحان میکنم 

اره تو این یکی دوماهه خیلی خشکی بینیش بدتر شده

ممنون دوست عزیز حتما قطره بنفشه هم امتحان میکنم اره تو این یکی دوماهه خیلی خشکی بینیش بدتر شده

امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید❤️

2810