2777
2789

من باهمسرم اختلاف داشتم اماحاددنبود نمیخاستمش گفتم طلاقم بده گفت نههه مهریتم بالاس دوستت دارم نرو تااینکه اختلافمون بیشترشد وکمتربهم توجه میکرد منم ازسرحماقت خیانت کردم بهش الان ازوقتی فهمیده سرزنشم میکنه جلومادرم بهم فحش داده بارها حقیرم کرده منم گفتم عزیزم حق باتویه من نبایدخیانت میکردم غلط کردم ی روز میگه بیشرف بدذات ی روز میکه دوستت دارم 

منم میخام طلاق بگیرم ی روز میگ برو ی روز میگ نرو تنهام فقط گفتم حلالم کن

دوست داره پیشش بمونم بچه بیارم براش و اگه چیزی گفت یوقت من تحمل کنم همیشه و درمانش کنم

گفتم نمیتونم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبول کردم اشتباهمو ولی فکرمیکنم باهم نتونیم ادامه بدیم چون همیشه یادش میمونه

فقط یک مسئله فعلا فکر بچه آوردن نباش شاید دوست داره  براش سخته بهش فرصت بده ببینم میتونه کنار بیاد سریع تصمیم نگیر

شوهر من م بهم خیانت کرده چهار سال پیش منم یهو میگم دوستت دارم یهو ازش بدم میاد

خب شما ک تجربه داری شوهرمنم حس شمارو داره من اگ جدابشم برادوتامون بهترنیس؟؟منو نبینه ارامشش بیشترنیس؟ یبار زد توگوشم بازروز بعد گفت دوستت دارم 

چند سال گذشته؟اره جدایی بهتره منم هزار بار گفتم برو ولی نمیره

چن ماه پیش خیانت کردم ولی عذاب وجدان دارم اونم اعتماد نداره بازجالبن من میخام برم شوهرم خیانت دیده میگ نرو! فک کنم بخاطر خاطراتمونه ک داشتیم 

چند سال گذشته؟اره جدایی بهتره منم هزار بار گفتم برو ولی نمیره

ب نظرت جدابشم بیشتربهش ضربه نمیزنم؟هم خیانت کردم هم طلاق گرفتم اخه الان مشکل دیگمون سربچس میگ بایدبیاری گفتم بااین وضع حادمون دیگه نمیخاممم