2777
2789

چند روز مونده به پری زودم اقدام کردم وقتی بی بی چک میزدم اولش یه سایه میفتاد بعد چند ساعت و شاید کمتر میشد یه خط  به رنگ اون خط دیگه ولی کمرنگ کسی با این وجود باردار شده؟ اول بارمه اقدام میکنم مشکلیم ندارم 

عکس 

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

امکانش بالاس حتما بارداری

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداکنهچند روزه نفخ هم دارم و سردرد آب هم زدم به بی بی چکا ولی نرفت اون‌خط ها

برای منم بعد از دقیق نمی‌دونم ولی طول کشید از یک ربع به بعد بود هاله انداخت ربط نداره میگن بعد ۵ دقیقه باطله

منم قبل از رسیدن زمان پریودیم زدم بعد از چند ساعت رفتم دیدن هاله انداخته، و باردار بودم

بازم اطمینان نکردم چند روز بعد زدم دیدم دوباره هاله شد ولی کمی پر رنگ تر

به نظر من بارداری🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
2810