2777
2789
عنوان

بارداری و زایمان

236 بازدید | 26 پست

بچه ها یه سوال اینکه میگن بدن بعد از زایمان خیلی داغون میشه و از شکل قبل بچه خارج میشه اینا شامل چه چیزاییه؟ مثلا کجاهای بدن چه شکلی میشه؟

خودم هنوز اوایل بارداریمه

باید ببینی تا درک کنی😆😆😆 نه دور از شوخی مثلا من خودم با وجود استفاده‌ی مکرر از کرم ضد ترک از بدو بارداری تا دو سه ماه بعداز زایمان شکمم پر از ترک شد ولی من عشق میکنم میبینم ترک هامو خیلیهاااا آرزوشون هست این ترک هارو داشته باشن که نشونه‌ی مادر شدنه🥹 

زیر شکمم با اینکه شکم بند محکم بستم ولی یکمی بیرون زدگی داره

الانم دومی رو باردارم و منتظرم کلا بترکم دیگه از ترک و زیر شکم 😄😄😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه پوست خشکی داری حتما روی شکمت رو روغن مالی کن.پیاده روی کن و مواد مغذی بخور با آب نمک دندوناتو بشور خمیر دندون دیگه استفاده نکن

بعد از زایمان شل شدن شکم و لثه ها معمولا در خیلی ها رخ میده با کارهای بالا این اتفاق برات نمیفته

2805
باید ببینی تا درک کنی😆😆😆 نه دور از شوخی مثلا من خودم با وجود استفاده‌ی مکرر از کرم ضد ترک از بدو ...

کنجکاوم زودتر بدونم😅

به به چقدر مثبت نگر.. ای کاش همه مثل شما بودن👍

آخی عزیزم انشاالله به سلامتی زایمان کنی

اگه پوست خشکی داری حتما روی شکمت رو روغن مالی کن.پیاده روی کن و مواد مغذی بخور با آب نمک دندوناتو بش ...

ممنون گلم 

روی شکم یعنی زیر دلم رو نمیخواد؟

روغن مالی ضرر نداره برا نی نی ؟ اخه شنیدم گرم کردن باعث اتفاقات بد ممکنه بشه

من با کلی روغن مالی و اینا بازم ماه آخر بارداری کللللللللییییی شکمم ترک برداشتبعد بارداری هم شبیه هم ...

چه مدت گذشته که داره محو میشه؟

یعنی بعد از مدتی ادم برمیکرده به دوران دختر بودنش؟

ماه اخرم من با اینکه از اول چرب کردم الان بهترین کرم ضدترک خریدم ولی بازم ترک خوردم ۱۰ کیلو هم اضافه ...

فقط پوست و شکم؟ مشکل دیگه ای به وجود نمیاد 

واژن و سینه و جاهای دیگه تغییری نمیکنن؟

2810