2777
2789

واقعا حق من نبود تو این سن انقد مصیبت ومشکل داشته باشم 

منم می‌خوام مثل می‌خوام دغدغه های بقیه هم سن وسالام رو داشته باشم 

چقد این دنیا باهام بدتا کرده 

چقد همه چی دست بدست هم داد تا ازم یه مرده ی متحرک ساخته

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم مثل خودتم:)۲۲ سالمم هس دنیا واقعا روی بدشو بهمون نشون داد

امروز رفتم مشاوره فقط جهت اینکه حالم یه ذره بهتر بشه بتونم کارای روز مرم رو انجام بدم کل جلسه درحال اشک ریختن بودم انقد باش داشتم که حرف نمی تونستم بزنم وقتی تعریف میکردم اینجوری بودم که دختر چطور اینا رو ازسر گذروندی چی داره به سرت میاد چی بودی وچی شدی 

کل زندگیم نابوده شده چی بگم عملا من فقط زندگی میکنم تا زمانی که مرگم برسه

دور از جون درست میشه من از کم ترین سنی که فکرش روبکنی سختی کشیدم یه وقتایی دلم خواسته دیگه بیدارنشم تا الان که  خودم امید دوتا بچه ام خدا بزرگه سختی همیشه بوده وخواهدبود توقوی باش

امروز رفتم مشاوره فقط جهت اینکه حالم یه ذره بهتر بشه بتونم کارای روز مرم رو انجام بدم کل جلسه درحال ...

سختی کشیدن واقعا آدمو نابود میکنه اما سرنوشت آدما قطعا سختیایی داره یکی تو سنی که فکرشو نمیکنه یکی دقیقا تو بهترین لحظاتش زندگیشو نابود میکنه شرایط فقط فکر کن که تو گذروندی و هنوز میتونی سرپا باشی ❤

دور از جون درست میشه من از کم ترین سنی که فکرش روبکنی سختی کشیدم یه وقتایی دلم خواسته دیگه بیدارنشم ...

دیگه نمی تونم با جمله درست میشه خودم رو گول بزنم هرچی میاد داره بدتر میشه ای کاش میتونستم بخشی از زندگیم رو اینجا بگم ولی میترسم شناسایی بشم 

باور نمیکنی که من هرشب که میخوابم آرزوم میکنم دیگه بیدار نشم قلبم تیکه پارست

امروز رفتم مشاوره فقط جهت اینکه حالم یه ذره بهتر بشه بتونم کارای روز مرم رو انجام بدم کل جلسه درحال ...

گلم ایشالا همه چی درست میشه توکلت به خدا باشه

من حتی دیگه دردامو به عزیزام هم نمیگم همشو ریختم تو خودم کاش یکی بود فقط به حرفام گوش میداد🥲

من به خودم ایمان دارم...

دیگه نمی تونم با جمله درست میشه خودم رو گول بزنم هرچی میاد داره بدتر میشه ای کاش میتونستم بخشی از زن ...

سعی کن درددل کنی یجورای کلی مشکلاتتو بگو شاید بتونیم با حرف زدن حالمونو بهتر کنیم گلم

دیگه نمی تونم با جمله درست میشه خودم رو گول بزنم هرچی میاد داره بدتر میشه ای کاش میتونستم بخشی از زن ...

عزیزم خداگفته بعدسختی نوبت آسونیه چه میدونی شاید درست شد.خودت رو از الان نباز نشاط جوونیت روداشته باش دنیا سخت گرفته خودت که به خودت سخت نگیر

گلم ایشالا همه چی درست میشه توکلت به خدا باشه من حتی دیگه دردامو به عزیزام هم نمیگم همشو ریختم تو خو ...

اشتباه میکنی حتما با یکی صحبت کن وگرنه هیچوقت غصه هات کم نمیشه با غم که نمیشه زندگی کرد💔

عزیزم خداگفته بعدسختی نوبت آسونیه چه میدونی شاید درست شد.خودت رو از الان نباز نشاط جوونیت روداشته با ...

کاش میشد نمیشه 

سخت نمی‌گیرم متاسفانه سخته

غم عالم تو قفسه سینمن